• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

03.02.2023

07:20

IZABRALA SAM VENČANICU ZA SVOJU SVADBU! Anastasija Ražnatović odlučila, izgledaće GLAMUROZNO!

Informer

Estrada

IZABRALA SAM VENČANICU ZA SVOJU SVADBU! Anastasija Ražnatović odlučila, izgledaće GLAMUROZNO!

Podeli vest

Pevačica Anastasija Ražnatović je oduvek maštala da se uda u raskošnoj, tradicionalnoj beloj haljini, a venčanicu iz snova je pronašla prilikom fotografisanja za jedan magazin

Anastasiji se sviđa klasičan kroj venčanice.

Foto: Informer

Anastasija Ražnatović, pevačica

- Od svih venčanica koje sam probala najglamuroznija mi je "prinses". Najviše liči na tradicionalne venčanice. Oduvek sam sebe videla u takvoj za moje venčanje - iskrena je Ražnatovićeva.

Ona je dodala da bi volela da napravi veselje na kom bi bili svi koje voli. Pevačica ne zamišlja intimnu ceremoniju na kojoj bi bili samo porodica i najuži krug prijatelja, već veliku svadbu o kojoj će se pričati.

Foto: Informer

Na svom venčanju želi da izgleda kao princeza...

- Želela bih da organizujem prelepo slavlje koje ću pamtiti do kraja života. Volela bih da tog dana uz mene budu moji najdraži, a da ja budem u velikoj venčanici.

Iako je sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem deset meseci u ozbiljnoj vezi, Anastasija još ne planira da izgovori sudbonosno "da".

- Pravo vreme za udaju je kada osetite želju za tim. Najbitnije je kako se čovek oseća. Nikada nije ni rano, ni kasno za venčanje. Neko može da se uda sa 17 godina i da sa tom osobom ostane do kraja života u srećnom braku. A neko može da oseti želju za tim u 45. ili 50. godini - priča Anastasija u devetnaestoj epizodi dokumentarno-igranog serijala "Ceca šou", koji možete pogledati večeras od 22 sata na TV Blic.

Ceca se raznežila

Kada je videla ćerku u venčanici, Cecu Ražnatović su preplavile emocije. Folk zvezda je pohvalila Anastasijin izgled, a potom rekla:

- Mislim da se svaka žena oseća posebno i ženstveno u venčanici. Volim da ih nosim, a koliko vidim, i moja ćerka.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija