• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

04.02.2023

13:35

UMALO NIJE UMRLA TOKOM OPERACIJE, OTAC JE TUKAO NJU I MAJKU, IZGUBILA JE BRATA! Životna priča Indi Aradinović!

Estrada

UMALO NIJE UMRLA TOKOM OPERACIJE, OTAC JE TUKAO NJU I MAJKU, IZGUBILA JE BRATA! Životna priča Indi Aradinović!

Podeli vest

Pevačica Indira Aradinović Indi poslednjih nedelja je u žiži medijskog interesovanja, zbog skandalozne tuče sa rođenom sestrom Editom nasred ulice, te je donela odluku da svoj život promeni iz korena.

Izgleda da je ovaj medijski skandal za Indi bio presedan, pa je rešila da promeni neke navike i da živi život punim plućima, ne pokušavajući da se svidi svima oko sebe.

- Stres, nervoza i depresija dolaze kad živimo da zadovoljimo druge - napisala je Indira Aradinović na svom Instagram profilu, a mnogi su shvatili da će upravo ovu naviku odmah promeniti iz korena.

Folk pevačica Indi prošla je kroz teško detinjstvo, rasla je uz oca koji je bio alkoholičar, a najteže joj je pao rastanak roditelja.

- Moji roditelji su se razveli 2004. godine. To sam teško podnela, iako nikad nisam imala očevu podršku. Odao se alkoholu kad mi je bio najpotrebniji. U pijanom stanju majku i mene je umeo i da udari. Bilo je veoma ružnih situacija - otkrila je pevačica za Kurir. 

Foto: printscreen

 

Ona je sa 11 godina ostala bez brata Semira koji je bio dve godine stariji od nje koji je bolovao od najtežeg oblika Daunovog sindroma. Umro je kada je imao samo 21 godinu.

- Nije umeo da hoda, jede, niti je znao da postoji. Bio je kao biljka. Brinuli smo o njemu najbolje što smo mogli i voleli ga. Nekada je bio pozitivan, nekada težak, nasilan i brz iz neznanja. Tražio je pažnju. Umeo je da prepozna mamu, tatu, sestru i mene. To su bile najteže godine, ali to je nešto što je moje. Za njega sam bila spremna da ubijem - ispričala je pevačica i dodala da joj je bilo najteže kada su se njenoj porodici podsmevali zbog bolesti brata:

Foto: Instagram

 

- Teško je bilo gledati ga onako bespomoćnog jer sam ga volela više od života. Umeo je da me iznervira, ali nikada mu to nisam uzela za zlo. Imali smo poseban odnos. U najgorim životnim trenucima ljudi su nam okretali leđa, ali umeli smo da se izborimo sami. Brat je umro 2005. Sa time još uvek ne mogu da se pomirim. On je i danas za moju porodicu i mene prisutan u svakom trenutku i tako će biti do kraja naših života. Brata sam izgubila kad mi je bilo 11 godina i tada je umro deo mene. Ne volim da pričam o tome, ali njegova bolest i odlazak su mi pomogli da shvatim koliko je važna podrška porodice. Mama se nikad nije oporavila od toga. Uteha smo joj Indi i ja, koje smo dobre devojke. - rekla je Indi pre par godina za Glossy.

Nakon ove porodične tragedije Aradinovićke je zadesila nova muka, pa je Indirina i Editina mama Florija Aradinović otkrila da boluje od raka.

Foto: Privatna arhiva

 

- Posle Editinog rođenja, mama je dobila miome. Njen lekar je smatrao da nije ništa strašno i da nema potrebe da dolazi na kontrolu. Nakon nekoliko godina javio joj se bol, dobila je visoku temperaturu i groznicu. Saznala je da ima tumor dojke. Sad je dobro, ali je poluinvalid, bez jedne dojke - otkrila je Indi u jednom intervjuu i dodala:

- Operisana je pre tri godine i to je veoma teško podnela. Prošla je kroz pakao, a mene i Editu je poštedela. Nije dala da idemo s njom na hemoterapiju. Nije htela dodatno da patimo. Mene je Bog u tom momentu pogledao. Imala sam posla, mogla sam da zaradim za lekove i operacije. Edita i ja smo sve to izgurale. Mama jednom godišnje mora na zračenje i moli se da joj se bolest ne vrati - ispričala je svojevremeno folk pevačica.

Nakon svega, pevačica Indi Aradinović 2020. godine umalo nije umrla nakon smanjena želuca, kada su joj se lekari borili za život, a dan kada je izvukla živu glavu otad slavi kao drugi rođendan. 

Foto: Informer

 

Nakon više od četiri nedelje provedenih u bolnici pevačica Indira Indi Aradinović puštena je na kućno lečenje, uspela je da se izleči od sepse.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija