• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

05.02.2023

11:08

VODITELJKA SE UDALA ZA BIZNISMENA I NESTALA SA MALIH EKRANA! Evo čime se danas bavi i kako izgleda!

printscreen

Estrada

VODITELJKA SE UDALA ZA BIZNISMENA I NESTALA SA MALIH EKRANA! Evo čime se danas bavi i kako izgleda!

Podeli vest

Branka Nevistić bila je jedna od najlepših i najpopularnijih voditeljki na televiziji, a onda je napustila posao i nestala. sa malih ekrana.

Početkom 2000-ih godina, atraktivna brineta je važila za jednu od najpopularnijih voditeljki, a bila je i omiljeno TV lice mnogima.

Vodila je mnoge emisije koje su bile izuzetno popularne, a onda je “preko noći” nestala sa javne scene.

Foto: printscreen

 

Voditeljka je 2012. godine izgovorila sudbonosno "da" po drugi put, udavši se za prebogatog biznismena Branislava Grujića.

U vreme svoje televizijske karijere, Branka je bila udata za Momčila Lavrnića, sa kojim je dobila sina Luku.

Kada je ljubavi došao kraj, Momčilo se ubrzo nakon razvoda oženio Anom Stanić, a Branka je nastavila da radi i gradi svoju karijeru.

Brankin muž je predsednik jedne građevinske kompanije iz Ženeve, koja posluje i u Srbiji, Rusiji, Švajcarskoj, Italiji i Belgiji. 

Foto: printscreen

 

Luksuzna svadba održana je na otvorenom, na jednom imanju u Vojvodini.

- Bilo je onako kako smo želeli da bude, u krugu prijatelja. Dobro smo se proveli, što je veoma važno, i nadam se da ću to pamtiti ceo život kao nešto najlepše ‒ ispričala je voditeljka posle udaje.

Foto: printscreen

 

Branka se posvetila porodičnom životu, a iako je dugi niz godina nema u medijima, ona je i te kako aktivna na društvenim mrežama gde redovno pratioce izveštva o događajima iz svog života.

Na njenom profilu vrlo često se mogu videti fotografije sa egzotičnih destinacija na kojima popularna voditeljka uživa. 

Putovanja, luksuzni dom u elitnom beogradskom naselju, skupoceni pokloni i titula jedne od najbogatijih žena u Srbiji, sada krase život nekadašnje TV zvezde koja će ostati upaćena kao dobar novinar i još bolja voditeljka.

Foto: printscreen

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija