• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

05.02.2023

12:21

BILA JE SIROMAŠNI MUŠKARAC, A SADA JE NAJPLAĆENIJA PROSTITUTKA! Svi detalji života Elektre Elit!

Igor Živković

Estrada

BILA JE SIROMAŠNI MUŠKARAC, A SADA JE NAJPLAĆENIJA PROSTITUTKA! Svi detalji života Elektre Elit!

Podeli vest

Transrodna srpska pevačica Elektra Elite proglašena je od strane švajcarskih medija napopularnijom i najpoznatijom prostitutkom, a njen život nije bio bajka .

Popularna estradna umetnica o kojoj se svakodnevno spekuliše u medijima je živela skromno i odrasla je u siromaštvu, a sada zarađuje velike svote novca i važi za najplaćeniju prostitutku u inostranstvu.

Kako piše list „20 Minuten“ koji joj je posvetio čak i naslovnu stranu i poduzi tekst o popularnoj transrodnoj srpskoj pevačici, koja se u Švajcarskoj otvoreno i legalno bavi najstarijim zanatom, oni su je proglasili za napopularniju medijsku ličnost o kojoj se svaki dan priča i koja se zalaže za prava transrodnih osoba.

Elektra Elit se sada oglasila i ponosno reagovala na ovu vest, jer kako ističe drago joj je da se narod interesuje za njen život, koji je po svemu sudeći izuzetno turbolentan.

Foto: printscreen

 

- Ovo je neverovatno, pozivi i poruke stižu sa svih strana. Ja znam da je narodu moj život zanimljiv, ali da će u Švici biti tolika senzacija, to nisam verovala. Ja sam samo iskrena i kažem kako jeste, pa sam tako i sa vašim kolegama iz Švajcarske razgovarala o svemu - poručila je Elektra.

Podsetimo, pomenuti list je kontaktrao Elektru i uradili priču sa njom, a najveću pažnju izazvalo je njeno primarno zanimanje, odnosno prostitucija.

Kako se navodi u tekstu osim što zarađuje više hiljada evra nedeljno, Elektra je proglašena i kao najglasniji borac za prava ugroženih manjina.

Poznati su mnogi detalji koje je Elektra iznosila u javnost, od svoje cene do različitih klijenata. Njena priča danas je u Švajcarskoj tema o kojoj se konstantno govori.

Foto: Foto: Igor Živković

 

Zanimljivo je i da je Elektra dobila novi nadimak „Kraljica trotorara“ po popularnoj pesmi i hitu legedarnog umetnika Džeja.

Ova dama u medijima je malo detalja iznosila o svojoj prošlosti, pa tako do sada u javnost nije dospela informacija kako se zvala pre promene pola, kao i kako je izgledala kao muškarac.

Međutim, Elektra je jednom prilikom progovorila o svom školovanju i putu od siromaštva do bogatstva.

- Rodom sam iz Like, koja je prošla rat, sa sela. Naučila sam kako je imati i nemati. Znam šta su životne vrednosti. Sad, što vidite ovu "gloriju i sjaj" to je radi šoubiznisa. Ništa nisam imala pre nego što ću otići za Švajcarsku. Svakom sunce doće nekada, pa tako je i meni - govorila je za domaće medije pevačica, pa je otkrila nepoznat detalj o svojoj stručnoj spremi:

- Kao dete sam bila mnogo dobar učenik. Posle osnovne škole sam u Beogradu završila "Četvrtu gimnaziju", pa višu hotelijarsku, pa u Švajcarskoj sam završila medicinu, odsek zavisnosti - droga i alkohol. Sad će neko reći: "Ova ga laže, kupuje diplome i ovo ono..." Igrom slučajnosti, zbog mog bivšeg dečka sam završila u prostituciji. Da se u startu ogradim, mene na to niko nije terao. To je posao koji ja volim. Sa ove tačke gledišta, da me neko pita šta bih radila u drugom životu, rekla bih da bih bila prostituka i pevačica - iskrena je svojevremeno bila Elektra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija