• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

05.02.2023

14:22

VRELE SCENE ANĐELKE PRPIĆ O KOJIMA SE PRIČA! Glumica je delila kadar sa mnogim kolegama, a ostala je upamćena po ovome!

printscreen

Estrada

VRELE SCENE ANĐELKE PRPIĆ O KOJIMA SE PRIČA! Glumica je delila kadar sa mnogim kolegama, a ostala je upamćena po ovome!

Podeli vest

Popularna glumica, Anđelka Pripić razvela se od supruga Darija sa kojim je bila u braku devet godina, a iako nije želela da govori o uzrocima za prekida bračne zajednice, saznalo da je do razlaza došlo zbog vrelih scena koje je imala u seriji "Žene sa Dedinja".

Dariju je zasmetao se*sualni odnos Anđe i Dragana Mićanovića koji je u ovoj seriji tumačio ulogu njenog supruga.

Naime, u jednoj od prvih epizoda, Anđelka i Dragan imaju s*ks na veš mašini, što je zasmetalo Prpićkinom suprugu nakon emitovanja.

Foto: printscreen

 

Takođe je u pomenutoj seriji imala vrele scene sa kolegom Milutinom Miloševićem, a o njenoj maestralnoj ulozi se i danas priča.

Popularna serija koja je osvojila srca publike snimana 2009. godine, a premijerno emitovana tek 2011. godine kada je Daro sve i video, Anđelka je sve do sada uspela da izdrži napade supruga, ali je prošle godine odlučila da se ipak razvede nakon što su se u javnosti pojavila informaciju da ju je navodno prevario sa starletom Avom Karabatić iz Hrvatske. 

Foto: printscreen

 

Kako otkriva izvor za "Kurir" pakao je počeo maltene još na početku braka i to samo zbog ove jedne eksplicitne scene.

Otkako se pojavila u popularnoj seriji, Anđelka je pobrala simpatije gledalaca, a svi pamte eksplicitne scene koje je snimala s Mićanovićem, koji joj je glumio supruga. Žestok seks njih dvoje na veš-mašini i dan-danas se prepričava, ali je on ipak uspeo da poremeti njen odnos s mužem. Dario je Anđelki pravio problem nakon što je epizoda emitovana na televiziji, jer je tvrdio da je ona prevazišla glumačke okvire i da se previše unela. Kako naš izvor blizak bivšem paru kaže, Prpić je po izrazu lica svoje žene video da je zaista uživala, tvrdeći da je dobro poznaje i da zna kada glumi, a kada ne. Zbog toga su se nedeljama svađali, Anđelka je ubeđivala da je u pitanju samo scena koju je morala da odglumi i da bude uverljiva, ali je on nastavio da joj prebacuje - tvrdi izvor. 

Foto: printscreen

 

Ipak, posle nekoliko meseci uspeo je da zaboravi na to, bar prividno, kada su nastali novi problemi. Njemu je jako teško pala njena uloga u seriji „Andrija i Anđelka“ i bio je ljubomoran na Andriju Miloševića sa kojim je popularna mlada glumica imala više vrelih scena o kojima su danima spekulisali domaći mediji. 

Takođe i u seriji "Jedini izlaz" Anđelku Prpić, koja je igrala Anu Kolar, se obnažila za potrebe scene pod tušem i tom prilikom pokazala čak i bradavice, a imala je vrele scene sa hrvatskim glumcem Jankom Popovićem Volarićem.

Glumica je odigrala maestralnu ulogu voditeljke u filmu i seriji "Ala je lep ovaj svet" gde je imala ljubavne scene sa Andrijom Kuzmanovićem.

Foto: Foto: Nemanja Miščević

 

Anđelka  važi za jednu od najperpektivnijih i najtelentovanijih, a o njenom životu se stalno spekuliše i njene fanove zanima svaki njen korak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija