• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

06.02.2023

12:41

ŽIKA JAKŠIĆ NAPUNIO 59 GODINA, A CECA MU TRAŽILA DVE STVARI! Voditelj napravio gala žurku, Pejović mu pevao cele večeri! (VIDEO)

Estrada

ŽIKA JAKŠIĆ NAPUNIO 59 GODINA, A CECA MU TRAŽILA DVE STVARI! Voditelj napravio gala žurku, Pejović mu pevao cele večeri! (VIDEO)

Podeli vest

Voditelj emisije "Nikad nije kasno", Žika Jakić, napunio je 59 godina, a proslavio je velikom žurkom na kojoj je i sam zapevao. A među prijateljima koji su mu čestitali je i Svetlana Ceca Ražnatović koja mu je tražila dve stvari.

Žika je sinoć velikom žurkom proslavio 59. rođendan na kojem mu je, između ostlaih, pevao i Aco Pejović.

Aco se nije štedeo, pa je pevao hitove i svojih koleginica i kolega, a mikrofona se latio i slavljenik. Žika je otpevao "Dva dinara druže" od "Riblje čorbe" i svi su mu čestitali na neverovatnom pevačkom talentu.

Foto: Instagram/printscreen

Ceca obožava Daru i Žiku...

A Žiki je rođendan čestitala i Ceca Ražnatović koja je imala samo dve želje za svog druga:

- Žiko, ostani tako divan i lojalan prijatelj! Volim te! - napisala je pevačica.

Foto: Instagram/printscreen

Žika Jakšić omiljeni je prijatelj brojnim pevačima s kojima se zbližio još dok je bio glavni menadžer u "Grand produkciji". Njegov životni put nije bio lako, a Jakšić je pre nekoliko godina i govorio o svemu što je radio dok nije Saši Popoviću predložio da naprave "Zvezde Granda" koje i sada imaju neverovatan uspeh:

- Nisam se libio da radim bilo koji posao u mladosti. Kad sam otišao u Nemačku, položio sam za spasioca i zbog nepozavanja jezika prvo sam čistio travu oko bazena i pomagao. Nije mi išao nemački i ja uzmem knjigu i jedno tri meseca svaki dan sam učio jezik dok nisam progovoro. Uporedo sam radio sa svojim bendom i četiri godine kao spasilac na bazenu. Meni je 1993. godine žena bila trudna, nije se sviralo, šta ću da radim moram da zaradim novac. Tad smo Ćira i ja radili u fabrici bombona. Putovali smo svaki dan po 60 kilometara u Nemačkoj do farbike, i tamo pakovali bombone u kese. Ruke su mi bile propale, sve u žuljevima od kartona jer po ceo dan samo pakuješ bombone u kutije. Nije bilo lako zaraditi pare u inostranstvu, zato sam se snalazio - istakao je Žika jednom prilikom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Veljko

pre 1 godinu

Ziko neka ti je srećan rodjendan. Moram priznati da većeg prostaka i seljaka nisam video na televiziji. Tvoja emisija NNK bi bila dobra da se ti ne pojaviš sa tvojim prostackim akcentom i prostaklucima. Stvarno si katastrofa voditelj.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija