• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

07.02.2023

07:55

TEA UBEĐENA DA JOJ KOLEGE SMEŠTAJU PRIČU O HAPŠENJU! Pevačica misli da su pevači ljubomorni na nju!

ATAIMAGES

Estrada

TEA UBEĐENA DA JOJ KOLEGE SMEŠTAJU PRIČU O HAPŠENJU! Pevačica misli da su pevači ljubomorni na nju!

Podeli vest

Vest o hapšenju Tee Tairović proteklog vikenda u Švedskoj nije mnogo iznenadila javnost, ali se podigla velika prašina kada su se pojavile njene fotografije dok drži ruke na leđima dok je pored nje policajac. Međutim, Tairovićeva smatra da joj ove priče smeštaju ljubomorne kolege i negira da je imala posla s policijom.

Kako sada mediji prenose, a prema saznanjima od dobroobaveštenog izvora upućenog u estradna dešavanja, Tea se poverila bliskim osobama da su aferu "privođenje u Švedskoj" izmislili i u medije plasirali pojedini pevači i estradni menadžeri kako bi ona bila diskreditovana kod gazda klubova koji se o nju bukvalno otimaju.

Foto: ATAIMAGES

Tvrdi da nije bila uhapšena... Tea

- Ona je ljudima iz svog okruženja rekla da je cela priča o njenom navodnom privođenju izmišljena. Tea smatra da su sve smislili njene pojedine kolege sa svojim menadžerima, koju su ovu vest i poslali medijima, a da fotografije koje su navodni dokaz u stvari ne pokazuju ništa. Glavni razlog za nameštaljku, kako Tairovićka smatra, jeste taj što ona "ubija" na terenu, što njenim mnogim kolegama, koje su i mnogo duže na estradi od nje, jako smeta. Tea peva skoro svako veče, rasprodata je do kraja godine, a po nastupu zaradi od 12.000 do 15.000 evra. Svi je traže, a mnoge nastupe mora i da odbije, jer jednostavno ne može sve da postigne - priča izvor.

On dodaje i šta se zapravo dešavalo u trenutku dok su sporne fotke nastale.

- Tea je nakon što je završila svoj blok stajala napolju sa obezbeđenjem i pušila. Za to vreme policija je imala redovnu raciju jer su proveravali da li se radi na crno. Iz Švedske je Tea otišla u Bugarsku, gde je pevala na privatnom slavlju - završava izvor.

Foto: ATAIMAGES

Krive joj kolege... Tairovićeva

Inače, nekoliko sati nakon što je sporna vest objavljena u medijima, Tea se oglasila iz Bugarske i poručila sledeće:

- Radila sam sve što radim svakog vikenda - pevala sam. Završila sam nastup i otišla na aerodrom. Sad sam u Sofiji. Što se tiče sporne fotografije na kojoj ja navodno imam lisice, samo da kažem da sam stajala s rukama na leđima. To radim vrlo često, jer me boli kičma, a pored mene su stajali pripadnici obezbeđenja, što je isto normalno. Da sam imala lisice, ne bih mogla ni da pevam, ni da vam se sad ovako obratim - rekla je Tea u svom obraćanju na Instagramu.

Njen menadžer Neša Bridžis je nešto ranije istakao da je u Švedskoj policija obavila redovnu kontrolu i "da su oni tražili ugovore, ne samo od nje nego i od Stoje i Devita" i da je policija pevačici zahvalila nakon što je Tea pokazala svoj ugovor, te da nisu imali razlog za zadržavanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija