• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

08.02.2023

14:34

MILICA IZDALA KARLEUŠU?! Pavlovićeva se pomirila s Lukasom, drugarica joj ovo neće oprostiti, snimak je odao! (VIDEO)

printscreen

Estrada

MILICA IZDALA KARLEUŠU?! Pavlovićeva se pomirila s Lukasom, drugarica joj ovo neće oprostiti, snimak je odao! (VIDEO)

Podeli vest

Milica Pavlović poslednjih godina veoma je dobra prijateljica Jelene Karleuše, ali njen najnoviji potez mogao bi da okonča ovo drugarstvo jer se mlada pevačica, po svemu sudeći, pomirila s Acom Lukasom koji je postao jedan od glavnih neprijatelja pop dive. A o pomirenju najbolje svedoči snimak koji je Milica objavila na svom profilu.

Pavlovićeva, koja se ovih dana priprema za svoj prvi solistički koncert koji će održati u Sportskom centru "Čair" u Nišu 11. februara, objavila je snimak sa probe. Ona je, naime, pustila video na kojem se vidi bend koji uvežbava njen duet sa Acom Lukasom.

Milica i Aca, inače, su posvađani od aprila prošle godine kada je Lukasov menadžer Saša Mirković, navodno, tražio od Milice da isplati folkeru 150.000 evra na konto autorskih prava, a potom skinuo pesmu sa zvaničnog kanala. 

Foto: Novak Djurović/printscreen

Pomirili se? Milica i Aca

Milica je kasnije tvrdila da je ona skinula pesmu sa svog Jutjub kanala, a kada je objavila novi album spomenula je i Acu:

- Sigurna sam da mi Aca Lukas neće ni čestitati na albumu. On je neko sa kim ja imam prelepe uspomene. I opet kažem, ne znam šta donosi dan, a šta noć, ali u ovom momentu mi nismo prijatelji. Pesmu sam skinula sa kanala iz principa, lično ja. Ima tu svašta nečeg okolo, nisam morala da skinem, ali sam je skinula - rekla je Milica tada.

Lukas je samo jednom komentarisao Milicu u jednoj emisiji u kojoj ga je voditelj pitao zbog čega je Pavlovićeva ljuta na njega i zašto se on nije pojavio na njenoj promociji:

- Ne znam, moraćeš nju da pitaš. Ne znam da neće da se druži sa mnom, jer ja se sa njom nikada nisam družio. Ako je to bila tema na njenoj promociji, ja ne znam... Ovde svakako neće biti tema Milica Pavlović - bio je jasan Aca.

Foto: printscreen instagram

Biće problema... Jelena i Milica

Da li se u međuvremenu nešto promenilo, s obzirom na to da je Milica odlučila da uvrsti njihov duet na repertoar za koncert, nije poznato, a ako jeste jednoj osobi se ovo pomirenje neće dopasti. Naime, Jelena Karleuša koja poslednjih godina ratuje s Lukasom, sigurno neće gledati blagonaklono na njegovo pomirenje s Milicom i to će možda zameriti mlađoj koleginici. Jelena se čak i prepucavala s Acom zbog Miličine pesme "Provereno" i držala njenu stranu, dok je Lukas branio svoju drugaricu Anu Nikolić u ovom sukobu. 

Milica oprostila Ani Nikolić

Pavlovićeva je ovih dana, izgleda, u raspoloženju da sklapa primirja, pa je nedavno pozitivno odgovorila Ani Nikolić na poziv koji joj je "Devojka od čokolade" uputila za koncert. Ana je javno pozvala Milicu na svoj koncert koji je zakazala za 7. oktobar u "Areni" kako bi otpevale hit "Provereno", a Pavlovićeva je, na opšte iznenađenje ovako odgovorila:

- Ana je žena koja ima ozbiljnu karijeru. Imala sam neprijatnu situaciju od strane nje, to je bilo nešto zaista nedopustivo i sramotno. Mimo toga, ona je ozbiljna zvezda sa velikim hitovima, vrlo rado bih đuskala, igrala i gledala taj koncert - rekla je Pavlovićeva.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija