• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

08.02.2023

14:30

SLOBA RADANOVIĆ OTKRIO SVE DETALJE TEŠKOG DETINJSTVA! Nema struje, nestašica svega!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

SLOBA RADANOVIĆ OTKRIO SVE DETALJE TEŠKOG DETINJSTVA! Nema struje, nestašica svega!

Podeli vest

Pevač Sloba Radanović, nedavno se družio sa svojim pratiocima i fanovima na društvenoj mreži Instagram, pa se dotakao svog detinjstva i neostvarenih želja koje je imao kao mali.

Nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga" se prisetio ranog detinjstva, neostvarenih želja, praznika ali i najbolnijih tema o koijma nerado govori.

Sloba Radovanović je otkio svojim fanovima da mu je najveća želja kao malom dečaku bila da ima svoju sobu.

Na pitanje šta ga najviše čini srećnim, okačio je fotografiju svoje supruge Jelene i majke Draginje, pa je odgovorio da mu je najvažnije da su svi njegovi članovi porodice zdravi.

Foto: printscreen

 

Jedno od pitanja bilo je koji bi trenutak ponovo preživeo da može, odgovorio je da je to momenat kada je njegov tata doneo poklon, pa je priznao da tada nisu imali struju.

Foto: printscreen

 

- Imao sam 4 godine. Tata, mama i ja u stanu. Nema struje, inflacija, sankcije, nestašica svega... Tata iz fabrike donosi paketić u kojem je neki plastičan vozić koji mi je posle bio omiljena igračka. Dao bih sve da mogu da se još jednom osetim tako kako sam se te večeri osetio - napisao je pevač.

Foto: printscreen

 

Takođe, priznao je svoju neostvarenu želju, a to je da proputuje sa oba roditelja, te je okačio fotografiju majke i pokojnog oca koga je nedavno preminuo.

Foto: printscreen

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Priština ubija dijalog!
Politika

Priština ubija dijalog!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Priština ubija dijalog, kao i da je glavni pregovarač Prištine Besnik Bisljimi u sredu u Briselu odbio da razgovara o svim temama.

03.07.2024

12:27

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?
Politika

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ljudi iz crnogorskog rukovodstva govore stranim predstavnicima da je rezolucija o Jasenovcu u crnogorskom parlamentu doneta pod pritiskom Beograda i upitao predsednika Crne Gore i predsednika Vlade te zemlje da li ih je ikada pozvao telefonom da vrši pritisak na njih i da li je ta rezolucija bila njegova ideja.

03.07.2024

12:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija