• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/G.T/A.A

09.02.2023

19:32

TEA TAIROVIĆ POSLE PRIVOĐENJA IZAŠLA U MEDIJE PA OBJAVILA VAŽNO SAOPŠTENJE! Moj menadžerski tim i ja smo odlučili...

Informer

Estrada

TEA TAIROVIĆ POSLE PRIVOĐENJA IZAŠLA U MEDIJE PA OBJAVILA VAŽNO SAOPŠTENJE! Moj menadžerski tim i ja smo odlučili...

Podeli vest

Tea Tairović već godinama unazad važi za jednu od najtraženijih pevačica na našim prostorima, koja svojim scenskim nastupom i pesmama puni klubove i diskoteke, pa ne čudi što je zovu kraljicom bakšiša.

Tairovićeva se večeras pojavila u jednom prestoničkom hotelu gde je prisutnim medijskim ekipama dala odgovore na sva sporna pitanja, ali govorila i o svojim budućim planovima i projektima.

- Uskoro me očekuje još jedan album i održaću veliki solistički koncert na Tašmajdanu 17.juna. Zaista sam ponosna na sebe, kada ovako slušam sa strane kao da se radi o nekoj drugoj osobi al eto publika je dala svoj sud. Moj menadžerski tim i ja već dugo razmišljamo da moju karijeru podignemo na viši nivo i došli smo na ideju da je Taš u skladu sa mojim karakterom i velike zvezde su imale tamo koncerte. Imam jaku tremu - rekla je Tea

Podsetimo, prošlog vikenda u domaćim medijima odjeknula je vest da je popularna pevačica Tea Tairović privedena tokom nastupa u Švedskoj.

Kao dokaz navodnog privođenja, objavljene su i fotografije na kojima se vidi pevačica s rukama na leđima, zbog čega su se pojavile tvrdnje da ima lisice, dok iza nje stoji osoba za koju je navedeno da je policajac.

Nekoliko sati nakon što je sporna vest objavljena u medijima, Tea se oglasila iz Bugarske i poručila sledeće:

- Radila sam sve što radim svakog vikenda - pevala sam. Završila sam nastup i otišla na aerodrom. Sad sam u Sofiji. Što se tiče sporne fotografije na kojoj ja navodno imam lisice, samo da kažem da sam stajala s rukama na leđima. To radim vrlo često, jer me boli kičma, a pored mene su stajali pripadnici obezbeđenja, što je isto normalno. Da sam imala lisice, ne bih mogla ni da pevam, ni da vam se sad ovako obratim - rekla je Tea u svom obraćanju na Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17