• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

10.02.2023

15:38

CECA U ČIZMAMA OD NEKOLIKO HILJADA EVRA! Pevačica se požalila na jednu stvar, evo šta joj se dogodilo!

printscreen youtube

Estrada

CECA U ČIZMAMA OD NEKOLIKO HILJADA EVRA! Pevačica se požalila na jednu stvar, evo šta joj se dogodilo!

Podeli vest

Ceca Ražnatović i njena sestra Lidija Ocokoljić u novoj epizodi serijala "Ceca show" gledaoci su imali prilike da vide čizme i odevnu kombinaciju koju su izabrale za sneg, a koštaju nekoliko hiljada evra.

Folk zvezda se se sjano zabavljala sa svojom sestrom na Kopaoniku gde je nedavno rešila da kupi nekretninu, jer želi da investira u svojoj zemlji.

Na planinu me odvuče to što znam da će biti dobro druženje tamo, a moja deca je obožavaju. Oboje skijaju i imaju društvo i vole planinu, a ja baš ne spadam u tu grupu. Ali kad odem bude mi super, ali u zatvorenom prostoru, ne na snegu - priznala je Ceca u emisiji "Ceca show".

Svetlana Ceca Ražnatović i njena sestra imale su na sebi skupocene čizme u bež tonovima, dok su na sebi imale skupocene bunde i kape.

- Kao dva pijanca smo, posle ću da te bačim u sneg - šalile su se dok su se probijale kroz sneg, jer su se klizale i nisu izgledalo stabilno dok hodaju.

Iako je rekla više puta da ne voli mnogo sneg i da nije ljubitelj zimske idile, mogli smo da vidimo da je Ceci bilo izuzetni zabavno tokom boravka na Kopaoniku.

Foto: printscreen youtube

 

- Željku bi bilo prezaniimljivo ovde - kaže Toza veliki prijatelj pevačice, na šta mu je ona odgovorila:

- Može, ali pod uslovom ti da ga juriš, ja bih uživala - rekla je pevačica kroz smeh.

Pevačica se požalila i na svoje čizme, koje je kupila za sneg, jer se tokom šetnje više puta htela da padne.

- Kupila sam čizme za sneg, a ovo kao na skijama da sam - rekla je Ceca, na šta se Toza nadovezao:

- Nikad nemojte da kupujete čizme od nekoliko hiljada evra za sneg - našalio se voditelj i Cecin prijatelj.

- Tačno se vidi da nisam za planinu, vidi se da bolje funkcionišem po peščanim plažama, tamo čak i fudbal igram - rekla je Ceca koja je definitivno ljubitelj leta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki

pre 1 godinu

Boze Bozekje budaletine !!!!! Koga interesuje Cecine cizme ???? Strasno ! Ovaj tekst o njoj je za povracanje !!!!

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija