• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

10.02.2023

15:30

OD POLJUBACA I LEPIH REČI DO BRUTALNIH UVREDA! Turbulentan odnos Karleuše i Dare Bubamare, sada ZARATILE zbog pesme!

printscreen

Estrada

OD POLJUBACA I LEPIH REČI DO BRUTALNIH UVREDA! Turbulentan odnos Karleuše i Dare Bubamare, sada ZARATILE zbog pesme!

Podeli vest

Pevačice Dara Bubamara i Jelena Karleuša imaju čitav istorijat sukoba, a nakon što je Dara snimila pesmu čiji je tekst Jelena već platila pokojnom Milanu Laći Raduloviću, njihovom pomirenju se ne nazire kraj

Jelena i Dara su već duže vremena u zategnutim odnosima, a pre četiri godine su se prozivale na maltene dnevnom nivou. Povode njihovih svađa, kao i brojne prozivke gotovo da je nemoguće u potpunosti pohvatati, a mi vam predstavljamo one najveće, o kojima se još uvek priča.

Jednom prilikom Karleuša je prokomentarisala Darin nadimak i pitala se kako neko ko se zove i preziva Radojka Adžić može da nosi nadimak Dara.

Foto: instagram/Jelena Karleuša

Jelena Karleuša, pevačica

Kada vidim Daru Bubamaru, meni je u glavi samo jedna stvar - Radojka! Radojka, tako se zove, tako izgleda, tako se ponaša, tako se i oblači - rekla je svojevremeno JK. Ona je Daru nazvala i "nesrećnicom sa silikonskim dup*tom posred grudi i facom matorog štakora", koja peva po gradskim kafanama pred 50 ljudi, poručila joj da shvati da nije, niti će ikad biti zvezda i zapretila: "Još jednom me pomeni, dajem ti reč da će svi saznati strašne detalje tvog privatnog života. O da, veruj mi da sve znam!".

Foto: Novak Djurović

Dara Bubamara, pevačica

Ni Dara joj nije ostala dužna. Karleušu je tada nazvala transvestitomkiklopom i striptizetom. Štaviše, njih dve su bile i na sudu zbog uvreda. To prepucavanje je trajalo i trajalo, sve dok pomirenje nije palo kada je Karleuša iznenada pohvalila Darin scenski nastup na koncertu u Beogradskoj areni. Tako su se zvanično pomirile, pa je JK bila gošća kod Bubamare na koncertu, gde su pevale duet.

Foto: informer.rs

Jelena i Dara na Darinom koncertu...

Međutim, Jelena je Daru ponovo uzela na zub nakon što je u javnost isplivao njen snimak sa Cecom Ražnatović, sa kojom je Karleuša u sukobu preko dve decenije. Tada ju je "mala od skandala" otpratila sa Instagrama, a Dara nije imala lepe reči za Jelenu.

Foto: Novak Djurović

Dara Bubamara, pevačica

- Nikada nisam pitala, ko se sa kim druži. Takva pitanja postavljaju samo iskompleksirani, sujetni i nesigurni ljudi. Znaš onu pesmu: "Ko se s nama druži, život mu je duži, a ko sa mnom nije, ni za k*rac nije (smeh). Ja sam žena koju svi vole i omiljena sam. Mogu sa svim koleginicama da se družim, ja sam omiljena... Meni je moj otac koji je za mene bio Bog otac, nikad nije govorio šta ću da radim. Kome se ne sviđa, ne mora da gleda i to je to... - istakla je tada Dara, pa se konkretno dotakla i svog odnosa sa Karleušom:

- Ne bih uopšte razmišljala o Karleuši. Svako radi sebi, ne radi meni. Ja nisam ništa radila. Ja sam čista. A te priče, o tom pomaganju, to... Šta sam ja sve pomogla što ona i zna i što ne zna, pa nisam pričala o tome. Jer sam ja - gospođetina i neću pričati ni ružne stvari ni lepe. Nek se to sad završi kako se završi, njen izbor i njena stvar. Sujeta je čudo! - rekla je Dara tada.

Karleuša je tada odgovorila da joj navodno ništa ne zamera.

Foto: Instagram/printscreen

Jelena Karleuša, pevačica

- Ja Dari ne mogu da zabranim, ni sa kim će ona da se druži, niti šta će da radi. Ona je odrasla žena. Njoj to ide i na ime, i na obraz, i na čast šta radi. Neću da joj zameram, niti da je prevaspitavam. Ona ima pravo da se ponaša prema drugima kako misli da treba. Ja sam bila na njenom koncertu, svim silama sam se trudila maksimalno da joj pomognem. Ona je tada bila u jednoj životnoj ne baš sjajnoj situaciji. Pomogla sam joj od srca i ljudski. I opet bih. I ne samo njoj, već i svakom kolegi. Ne tražim ništa zauzvrat, niti ja branim bilo kome da se druži sa nekim, zato što sam ja, na primer, nešto nekom učinila. Naprotiv, onda to ne bi bilo fer. Pustite Daru, nek živi i nek radi kako ona misli da treba - rekla je medijima Karleuša.

Najnoviji sukob nastao je danas, kada je Karleuša rekla da je Dara snimila "njenu" pesmu, odnosno numeru čiji je tekst Karleuša kupila od pokojnog tekstopisca Milana Laće Radulovića.

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Jelene Karleuše

Imam potrebu da podelim sa mojim fanovima, ali i sa medijima neke informacije vezane za novi album, ali i za saradnike. Kao što znate, na mom albumu je nekoliko tekstova napisao i pokojni Milan Laća Radulović. Te tekstove koje je uradio za moje kompozicije ja sam uredno njemu unapred platila. Nažalost, Laća je u fazi života imao veliki životni problem, a to je zloupotreba opijata. U takvom stanju on me je puno puta molio da mu dajem novac unapred, za budući rad, koji se na njegovu žalost nije desio. I ja sam mu novac nesebično davala što moji saradnici mogu da potvrde - napisala je Jelena i dodala:

Foto: printscreen

Milan Laća Radulović, Jelena Karleuša i Dara Bubamara

Kada je pritisak postao veliki, kada sam odlučila da za njegovo dobro ne želim da dajem novac koji će trošiti na opijate, Laća je počeo da mi preti objavljivanjem tih tekstova što je na kraju počeo da čini u stanju rastrojstva, pa mi se kasnije i izvinjavao - što znate. Zašto ovo pišem? Laća nije samo to uradio, on je u isto vreme, iste tekstove koje je pisao za mene i koje sam, ponavljam, ja uredno kupila, odlučio da proda drugim pevačima. Znači, moje plaćene tekstove je prodavao drugim pevačima i uzimao novac iako je znao da ih je napisao za mene, na moje kompozicije i da je za to isplaćen u celosti. Novac mu je bio preko potreban jer je narkomanija najveće zlo, veće od svake bolesti i muke. Znači, ne samo da me je ucenjivao, pretio, objavljivao moje plaćene tekstove, nego ih je ponovno prodavao i tako obmanjivao sve. Jedan od tekstova koji su pisani za moj album, koje sam ja platila i koji pripadaju meni je i tekst koji je završen 15. decembra 2021 godine.

Jelena je svojim fanovima otkrila i naziv numere koju je rešila da, kako je napisala, pokloni.

Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Jelena Karleuša, pevačica

- Pesma se zove "Koka". Zbog informacije da je Laća uradio, to što je uradio, ta pesma je skinuta sa albuma i namenjena je drugom. Na moju sreću, na albumu su ostale samo dve pesme i refren treće koju je Laća pisao. Deo jedne je objavio na Tviteru, ostatak se sačuvao i biće uvršćen na album. Kao vlasnik teksta "Koka", ja ga u sledeće storiju sa sve datumom objavljujem i poklanjam, jer sam vlasnik - napisala je pevačica svojoj u objavi na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17