• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

10.02.2023

19:27

"TRUNUO JE IZNUTRA, DUŠA ME BOLI"! Nada Topčagić o teškom gubitku, njegova smrt je potpuno dotukla!

Estrada

"TRUNUO JE IZNUTRA, DUŠA ME BOLI"! Nada Topčagić o teškom gubitku, njegova smrt je potpuno dotukla!

Podeli vest

Nada Topčagić otvorila je dušu u jednoj emisiji i progovorila o teškom momentu u svom životu kada je izgubila sebi drago biće.

Kako je pevačica rekla u emisiji sada se približava šest meseci od kada je njen verni prijatelj preminuo, a ona i dalje ne može da preboli njegovu smrt.

- Nikad ne mogu da ga prežalim. Znaju i svi moji prijatelji. Približava se šest meseci, rastanak od mog kućnog ljubimca... Kaže mi suprug 'da sam ja umro ne bi me toliko pominjala'. Uvek mogu da zaplačem kada je moj Badža u pitanju - kaže Nada Topčagić.

Pevačica kaže da je Badža u njenoj porodici bio čak 15 godina i da ga je vodila svuda.

- Nikada mi nije pokazao da je on bolestan. On je sa mnom išao sav bolestan. On je truo, mučenik morala sam da ga vučem na more i Taru, on u bolovima. Treba da idemo za Tivat, ja ga vučem on mučenik padne, a ja ga vučem. Ide uz stepenice mrtav bolestan, čujem ga noću on ječi. I samo sam rekla "Ja kad bih znala da ću sresti Badžu gore, ja bih umrla" - kaže Nada Topčagić.

Kada je trebalo da ga uspavaju želela je samo da ječi.

- Njegova slika stoji, tražim njegove dlake, idem po ulici gde je kakio da vidim njegov izmet da li ima negde. Zadnji dan kada sam ga odvela, sramota me je bilo, ja bih sad ječala. On je bio gotov. Nismo se dovoljno sa njim oprostili. Ječala bih tu nad njim. Poljubila sam ga u oko i izašla. Ja se sa njim nisam oprostila kako treba, sad će biti šest meseci, duša i srce me boli - otkriva Nada Topčagić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija