• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

10.02.2023

22:31

RASTKO VIŠE NIJE PRIORITET! Marija Veljković najavila "NOVI POČETAK"!

printscreen instagram

Estrada

RASTKO VIŠE NIJE PRIORITET! Marija Veljković najavila "NOVI POČETAK"!

Podeli vest

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića mesecima je u žiži interesovanja

Marija i Rastko svoju ljubav potvrdili su za javnosti fotografijama sa prošlogodišnjeg letovanja, a svaka naredna objava zaljubljenog para na "Instagramu" posvedočila je tome kolika je njihova međusobna privrženost.

Nema ko nije sebi dao za pravo da komentariše Marijinu i Rastkovu ljubav, bilo je onih koji su tvrdili da im karakterne sličnosti garantuju dugovečnosti i odlazak pred oltar, pojedinici, s druge strane, su se držali stava da je njihova romansa kratkog daha. 

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića uskoro će napuniti godinu dana, a uprkos nevernim Tomama vrlo je skladna i dalje.

Voditeljka je doduše nedavno najavila da će se u narednom periodu daleko više posvetiti karijeri i to kroz projekat "Novi početak", te se spekuliše da će to itekako imati uticaja na njen odnos sa glumcem, koji je takođe odskoro svu svoju pažnju i vreme posvetio muzičkoj karijeri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija