• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

11.02.2023

10:35

NE MOŽE DA PREŽALI SANJU, REDOVNO DOLAZI NA NJENE NASTUPE... Bivši dečko Vučićeve pokušava da je razdvoji od novog izabranika!

Printscreen/Instagram

Estrada

NE MOŽE DA PREŽALI SANJU, REDOVNO DOLAZI NA NJENE NASTUPE... Bivši dečko Vučićeve pokušava da je razdvoji od novog izabranika!

Podeli vest

Sanja Vučić već neko vreme uživa u idiličnoj ljubavi sa svojim novim izabranikom Nenadom Cicmilom, što se njenom bivšem dečku Nikoli Đorđeviću, ni malo ne dopada.

Povrh svega toga, kako tvrdi dobro obavešteni izvor, Nikola se trudi da ponovo osvoji srce mlade pevačice, ali na jako ružan način.

Foto: Printscreen/Instagram

Nikola i Sanja

Nikola Đorđević, koji se po raskidu sa atraktivnom Sanjom, posvetio rijaliti karijeri, ne može da prežali bivšu dragu i nastavi s ljubavnim životom, iako se dugo spekulisalo da je sada srećan i da uživa u novoj vezi. Povrh svega toga, kako tvrdi dobro obavešteni izvor, on se trudi da ponovo osvoji srce mlade pevačice, ali na jako ružan način.

Naime, pre nekog izvesnog vremena su se pojavila šuškanja po gradskim kuloarima da Sanji i njenom novopečenom dečku Nenadu Cicmilu ne cvetaju ruže u ljubavnom gnezdu. Te informacije je proširio njen bivši dečko.

Foto: printscreen instagram/nikoladjordjevic

Sanja i Nikola

- Nikola ne može da prežali Sanju. On sve radi da ponovo pridobije njeno srce, ali bezuspešno. Redovno dolazi na njene nastupe, kako bi uhvatio njen pogled. Međutim, Sanji je stvarno lepo pored Nenada da ni o jednom muškarcu ne razmišlja, pa ni o bivšem. Nikola ne može da podnese to što Sanja ne želi da mu pruži novu šansu, pa po gradu širi priče da je raskinula sa novim momkom. Da li na taj način pokušava da im stvori razdor, ili se zaista nešto u Sanjinoj i Nenadovoj vezi zbog njenog tempa života dešava, niko ne zna - tvrdi dobro obavešteni izvor.

Foto: printscreen

Sanja i njen novi dečko

Međutim, Sanja je nedavno uhvaćena u javnosti kako se strasno ljubi sa mladim ugostiteljem, što dokazuje da njihova ljubav traje.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ČUVAO PESMU ZA EVROVIZIJU 12 GODINA! Saša Popović otkrio zbog čega se PONOVO odlučio da konkuriše na prestižno takmičenje!
Estrada

ČUVAO PESMU ZA EVROVIZIJU 12 GODINA! Saša Popović otkrio zbog čega se PONOVO odlučio da konkuriše na prestižno takmičenje!

U trci za ovogodišnjeg predstavnika Srbije na 67. Evroviziji koja će biti održana u Liverpulu našli su se i takmičari „Zvezda Granda“ Nenad Osmanović i Aleksandar Simić koji pod nazivom „Duo Grand“ izvode konceptualno nesvakidašnju pesmu „Viva la vida“, a ideja da se dva prošlogodišnja kandidata nađu na festivalu"Pesma za Evroviziju" pripada kreativnom direktoru Saši Popoviću koj je javno rekao da će Aleksandra Simića, mladog operskog pevača, kandidovati za trku za odlazak u Evropu!

11.02.2023

10:05

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija