• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

11.02.2023

15:51

RAZVOD SA OGNJENOM MI JE BIO SMRT BEZ UMIRANJA! Danijela Dimitrovska priznala da ne zna kada će rastanak prestati da je boli!

Printscreeen/Marko Djoković

Estrada

RAZVOD SA OGNJENOM MI JE BIO SMRT BEZ UMIRANJA! Danijela Dimitrovska priznala da ne zna kada će rastanak prestati da je boli!

Podeli vest

Razvod Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića danima je bio glavna vest medija kada su manekenka i voditelj prošle godine priznali da je njihovom braku došao kraj. Iako su svi bili zatečeni, njih dvoje nisu želeli da govore o razlozima razvoda, a Danijela je tek sada otkrila koliko joj je rastanak od Amidžića teško pao, te je to uporedila sa smrću.

Dimitrovska je gostujući u jednoj emisiji najpre govorila o sebi kao o javnoj ličnosti i priznala da je navikla na to da se o njoj piše:

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Bolelo je mnogo... Danijela prvi put otvoreno o razvodu

- Dobrovoljno sam ušla u javni svet. Samim tim ljudi imaju pravo da pišu o svemu tome. Ne mogu da očekujem da ljude to ne zanima. Čak i mene zanima nečiji život s vremena na vreme, pa uzmem da pročitam. Meni je to uredu, pogotovo ako se to zaista dešava, kao što je bilo u mom slučaju - rekla je Dimitrovska.

Nedugo zatim, detaljnije je pričala o tom periodu, pa je rekla da je to nalik smrti, samo bez umiranja, odnosno da i te kako boli:

- Razvod je jedna od najbolnijih stvari koja može ljudima da se desi. U najužem krugu svojih prijatelj, kada se šalim, kažem da je to smrt bez umiranja. To baš boli, kada umrete to je kraj, a ovo boli. Sve dok ne prođe to boli, a nikada ne znate kada će da prestane, nema potpisanog papira za to. To je sve pravo na izbor i hvala Bogu jer imamo pravo da biramo za koga ćemo se venčati, rastati, itd.

Dimitrovska je potom rekla da potiče iz patrijarhale porodice i da je sa bivšim partnerom u korektnim odnosima:

- To je odluka koja se dugo kuvala. Potičem iz patrijarhalne porodice, roditelji koju su 37 godina zajedno. Za odluku o razvodu mi je trebalo dugo vremena, ali kada sam je donela onda sam bila sigurna. Moj bivši partner i ja smo u korektnim odnosima zbog deteta. Naravno da nije prijatno kada svi imaju pravo to da komentarišu, ali sama sam to dozvolila jer se bavim javnim poslom.

I Ognjen Amidžić je samo jednom komentarisao razvod od Danijele, ali ni on nije želeo da otkrije reazloge za krah braka:

Foto: Dejan Živančević

Neporesdno pred razvod Danijela i Ognjen su bili u idiličnim odnosima...

- Svaku stvar koju sam u životu radio vezanu za emocije uvek je bilo od srca. Ja nikada nisam išao ni u kakvu priču iz neke koristi, na bilo koji način. Uvek je bilo iskreno. Uvek je bilo najčistije, što se tiče i emocija i svega. Tako sam vaspitan, to se vuče iz kuće. Svaka ljubav treba da bude ljubav zarad ljubavi. Ljubav koja se desi - pričao je voditelj, pa nastavio:

- O svojim brakovima sam uvek malo pričao. O sebi uvek mogu da pričam i kroz to, a uvek smo se dogovarali da se o tim stvarima ne priča iz razloga što u medijima kad god je neko nešto rekao, može da se izvuče neki naslov, da se nastavi neka priča. Onda tu bude problem jer, evo sin moj već barata internetom, on će to da izgugla i može da pročita nešto što mu neće prijati. I onda sam ja u vezi tih stvari, evo i u dogovoru sa bivšom suprugom, bio za to da mi o tome ne pričamo iz prostog razloga da bismo sačuvali priču našom kakva suštinski jeste i da bismo sačuvali Matiju u toj priči - rekao je nedavno Ognjen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mamakoka

pre 1 godinu

Tako je, a ne ko Šakira. Deca će to sutradan da guglaju. Bravo.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17