• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

12.02.2023

18:33

KAĆA GRUJIĆ PROGOVORILA O PRELJUBI, GOBELJA ĆE DA RAZMISLI POSLE NJENIH REČI: Ne bih mogla da legnem u isti krevet s njim!

Foto Video Aleksić Produkcija

Estrada

KAĆA GRUJIĆ PROGOVORILA O PRELJUBI, GOBELJA ĆE DA RAZMISLI POSLE NJENIH REČI: Ne bih mogla da legnem u isti krevet s njim!

Podeli vest

Pevačica Katarina Grujić nedavno se udala za fudbalera Marka Gobeljića, a za odnosa sa suprugom kaže da je pun poverenja, ali da ne bi tolerisala preljubu.

Kaća je, gostujući u emisiji "Premijera Vikend specijal" najpre govorila o promenama koje je napravila prošle godine kada se sa Voždovca preselila na Novi Beograd.

Foto: Story.rs

Kaća i Gobelja uživaju u braku...

- Ceo život sam na Voždovcu i sad sam se preselila na Novi Beograd. Čudno mi je, to mi je prva selidba. Bože moj, videćemo da li ćemo posle uzeti kuću i sve, ako budemo još imali dece. Sad sam se navikla. Bilo mi je stresno jer sam uglavnom ja sve prenosila od stvari, svađala sam se s majstorima, ali na kraju je sve ispalo savršeno i sve je skroz moja ideja. Sve što sam ja zamislila, sve mi se ostvarilo - kaže Katarina i otkriva kako će ona i Gobelja obeležiti Dan ljubavi, kao i kada će obeležiti godišnjicu.

- Ići ćemo sugirno na neku večeru da obeležimo to. Razmišljamo koju ćemo godišnjicu da slavimo. Da li kad je bilo crkveno, opštinsko ili kad smo se smuvali. Neka bude 15. jun kad smo se smuvali, to je tri godine, najduže - rekla je pevačica i progovorila o braku sa fudbalerom, a otkrila je i da li bi ikad svom suprugu oprostila preljubu.

- Teško je ispratiti, on je dosta u karantinu. Ne vidimo se kad je on u karantinu, a ja odem da radim. Mnogo se uželimo jedno drugog kad se ne viđamo. Pokušavamo da čuvamo Katju na smenu i da se dogovaramo ko kad odmara. Ja sam rekla da ću ga u svemu podržati i da i ja i Katja idemo sa njim. On jako ozbiljno shvata svoj posao, ne dolazi mamuran na treninge i ne izlazi. Samo kad ima slobodno izlazi i putujemo i sve. Ljubomora kao ljubomora će uvek postojati, ali poverenje imamo jedno u drugo maksimalno. To ne postoji, to postoji samo u glavi i to se ne može sprečiti. Žena treba da okreće muškarca oko prsta, a ne obrnuto. Što se mene tiče ja u životu ne bih oprostila prevaru, ne bih mogla da legnem u isti krevet s nekim ko me prevari. Sebe stavljam na prvo mesto i sebe volim. Najbitnije je da nađete nekoga pored sebe da vas usrećuje i bitno je da nikad ne zavisite ni od koga i da imate svoj posao - rekla je Katarina i progovorila o sujeti među kolegama i prijateljstvima na estradi.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nema mnogo prijatelja na estradi... Kaća i Andreana

- Osetila sam sujetu milion puta. Ja se sa estrade družim s nekoliko ljudi, drugi ljudi me ne zanimaju i ne volim da mi se ulazi u taj krug prijatelja. Koleginice uglavnom imaju komplekse da budu što popularnije, kod mene nema broja 1, svi smo isti, svi punimo klubove i uspešni smo... Ja sam i pre pevanja bila ostvarena. Moja porodica mi je sve omogućila. Imam neki svoj krug i toga se držim - poručila je Katarina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

"Žena treba da okreće muškarca oko prsta, a ne obrnuto." ne krivonogi odronu i starleto u ulozi pevacice, niko nikoga ne treba da vrti oko malog prsta.

kickokko

pre 1 godinu

Kad je covek cuje I ovo procita, rekao bi boze nevinasceta...! Ma, znamo mi pevaljke dobro, NEMA na koji trn se nabile nisu pevajuci,ahaha.

sledeća vest

Vesti

Ministar Mali rasturio tajkunske medije! Dva pitanja - a onda muk!
Politika

Ministar Mali rasturio tajkunske medije! Dva pitanja - a onda muk!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali, ministarka privrede Adrijana Mesarović i direktor kompanije Er Srbija Jirži Marek, prisustvovali su danas na Aerodromu "Nikola Tesla" tokom predstavljanja novog aviona s bojom i oznakom specijalizovane izložbe Ekspo 2027.

06.10.2024

10:41

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija