• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

13.02.2023

17:17

(FOTO) EVO ZAŠTO JE RADA MANOJLOVIĆ OTKAZALA SVE NASTUPE! Pevačica se hitno oglasila i otkrila sve detalje!

ATAIMAGES

Estrada

(FOTO) EVO ZAŠTO JE RADA MANOJLOVIĆ OTKAZALA SVE NASTUPE! Pevačica se hitno oglasila i otkrila sve detalje!

Podeli vest

Popularna pevačica, Rada Manojlović nedavno je prekinula saradnju sa dosadašnjim menadžerom koji joj je ugovarao nastupe, te je tako na njegovo mesto došla njena rođena sestra Maja.

Obzirom na novonastalu situaciju, pevačica je primorana da otkaže zakazane nastupe, koje je sada već njen bivši menadžer zakazao, a o tome je obavestila pratioce i fanove na Instagramu, pa je zamolila sve koji žele da im peva, kontaktiraju njenu sestru.

- Pošto i sami znate da je došlo do prekida saradnje sa dosadašnjim menadžerom, otkazala sam sve nastupe koje je on zakazao jer je jednostavno nemoguće raditi pod tim uslovima - napisala je Rada na svom Instagram storiju i pojasnila.

- Zbog problema u komunikaciji i nemogućnosti da stupim u kontakt sa organizatorima privatnog veselja (koji su me angažovali 15.04 u Nišu), zamolila bih da se ljudi jave mojoj sestri - napisala je Rada u okviru Instagram storija.

Foto: printscreen

 

- Što se tiče poslovnog odnosa trajao je 15 godna i bilo je mnogo ružnih stvari, bila sam mnogo naivna jer verujem ljudima. Došla sam do te granice, da sam rekla sebi da bih se pre vratila kući i čuvala ovce, samo da ne radim sa prethodnim saradnicima.

Foto: Prntscreen

 

Inače pevačica je pnedavno otkrila da je pre na svoja gostovanja išla be elana, a da se sada sve promenilo.

- Ranije sam išla na nastupe umorna, a sad sam srećna - ispriča je Radmila Rada Manojlović.

Inače, kako je ranije pisao Informer Rada i Maja bi trebalo da profitiraju za čak 160.000 evra, a pevačica je sestru izabrala za svoju saradnicu kako bi ubuduće sva zarada išla "u jedan džep".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija