• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D.S.

16.02.2023

11:47

BIO SAM U ZATVORU ZBOG UTAJE POREZA I POKUŠAJA UBISTVA! Boban Rajović otkrio detalje iz prošlosti, nije uvek živeo život muzičke zvezde!

Printscreen

Estrada

BIO SAM U ZATVORU ZBOG UTAJE POREZA I POKUŠAJA UBISTVA! Boban Rajović otkrio detalje iz prošlosti, nije uvek živeo život muzičke zvezde!

Podeli vest

Pevač Boban Rajović je imao trnovit put do zvezda, a pevač je otkrio detalje iz života koji je vodio pre nego što je postao pevač!

Boban je do 16. godine je živeo u Danskoj, gde je boravio zajedno sa braćom i sreću prvo tražio radeći po restoranima brze hrane. Onda se oprobao kao taksista, a njegova muzička karijera počela je iznenada, spletom niza okolnosti.

Foto: informer/public

Boban Rajović, pevač

Iako je kao dete voleo da igra fudbal u čemu je bio veoma uspešan, njega je život naveo na sasvim drugi put - muziku i estradu. Kada je odlučio da krene u muzičke vode 1999. godine, Boban je u Kopenhagenu vozio taksi.

Rajović je priznao da je u jednom periodu bio na ivici finansijske egzistencije.

Foto: Youtube printscreeen

Boban Rajović, pevač

- Imao sam mnogo teških trenutaka. Smatram da je možda ta 2003. godina bila presudna. Tada mi je i najviše bila uzdrmana porodica. Dve male ćerke, a sin je imao samo dve godine... Dok sam ja bio u Beogradu, oni su živeli u Danskoj. Izdešavalo se svašta na privatnom planu, ostalo se i bez novčanih sredstava, imao sam ogromne dugove i taj period između 2003. i 2007. mi je bio najteži. Posle toga sam snimio pesmu 'Usne boje vina' i 'pokrenuo se' - ispričao je pevač.

Godine 2007. snimio je svoj prvi mega hit "Usne boje vina" i postigao vrtoglavu popularnost, a kada se govori o najskuplim pesmama na estradi, upravo ova Bobanova uzima se kao primer.

Boban često govori o teškim trenucima iza sebe i ne krije da se dva puta našao iza rešetaka.

- Bilo je raznih problema kod mene i to je neka ljudska karma. Imao sam teških trenutaka, ali sada kad sam zreliji, ne stidim se nijedne sekunde svog života. Imao sam nekih pubertetskih nestašluka, tako da sam bio iza brave jedno dva puta, ali i to je za ljude. Mnogi kažu ko nije bio u zatvoru, nije probao nešto pravo u životu. Mada, taj moj boravak u zatvoru je bio nešto sasvim bezopasno i glupo. U svakom slučaju to me je opametilo i osnažilo - ispričao je on za Blic i dodao:

O zatvorskim danima govorio je i kod Ognjena Amidžića.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Boban Rajović, pevač

Što se mene tiče, prvi put sam u zatvoru bio zbog utaje poreza, a drugi put zbog pokušaja ubistva - zaprepastio je Boban sve u studiju u "Ami Dži" šou, a onda dodao da je istina ipak drugačija.

- Kada si mlad i odeš u neku sređenu državu ne možeš tek tako da ignorišeš zakone. U zatvoru sam bio zbog saobraćajnih prekršaja. U jednoj sređenoj državi ideš u zatvor zbog nekoliko saobraćajnih prekršaja, prolaska kroz crveno svetlo i svađanja sa policajcem koji te je zaustavio. Iskren da budem, voleo bih da idem u taj zatvor, o kom vam pričam, bar jednom godišnje pošto je tamo kao da si na odmoru. To je otvoreni zatvor, možeš da izađeš kad god hoćeš - objasnio je Rajović svoje mladalačko iskustvo sa policijom.

Priznaje da bi najradije, da može, izbrisao neke detalje iz svoje prošlosti, kao i da se trudi da decu vaspita da budu pošteni, vredni ljudi.

Foto: instagram Boban Rajović

Boban Rajović, pevač

- Decu vaspitavam u skroz suprotom smeru. To je bila neka moja brzopletost i neki trenuci u mladosti. Sve troje moje dece su daleko od toga, oni su sportisti i ne vraćamo se na te teme - kaže Rajović, čija deca ne vole javni svet.

Njegova ćerka Anđela završava univerzitet u Americi, Ivana u Danskoj, a sin Andrija igra fudbal i bio je u Crvenoj zvezdi.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija