• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.02.2023

17:31

MNOGI SU HTELI DA MI MENJAJU IME! Stoja otkrila kako su pokušali da utiču na nju na početku karijere!

ATA Images

Estrada

MNOGI SU HTELI DA MI MENJAJU IME! Stoja otkrila kako su pokušali da utiču na nju na početku karijere!

Podeli vest

Stojanka Novaković Stoja nije jedna od pevačica koja voli da se eksponira u javnosti ukoliko za to nema valjan razlog

Za nju mnogi kažu da je "institucija", a pevačica smatra da je harizma najbitnija za uspešno, višedecenijsko trajanje na sceni.

Iako tako ne deluje jer je često prisutna u medijima i na portalima, pevačica je istakla da nimalo ne uživa u fotografisanju.

- Nisam osoba koja voli da se fotografiše. Tako je od samog početka moje karijere. Od moje prve pesme, pa nadalje ja sam ispoštovala sve emisije, po jednom bih se pojavila i čekala sledeći album ili pesmu. Nisam poznata po tome da volim da se slikam. U poslednje vreme se jesam malo povukla jer nema emisija u kojima pevač može da se pokaže u najboljem izdanju. Sada je drugo vreme – objasnila je pevačica za "Grand" i dodala kako su na početku karijere neki hteli da joj menjaju ime, ali ona to nije dozvoljavala.

Foto: Informer

Stoja Novaković

- Mislim da treba biti originalan i onakav kakav jesi od početka, pa do kraja. Ne treba ništa menjati. Meni su na početku karijere hteli da promene ime i da mi daju neko umetničko, međutim ja to nisam dozvolila. Baš sam htela svoje ime - rekla je pevačica koja je napravila veliku karijeru sa imenom Stoja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija