• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

17.02.2023

08:20

MIŠA GROF RAZOČARAN U NIKOLINU PIŠEK: Stavio sam kamere na spomenik, od sahrane nije dolazila na grob mog sina!

printscreen

Estrada

MIŠA GROF RAZOČARAN U NIKOLINU PIŠEK: Stavio sam kamere na spomenik, od sahrane nije dolazila na grob mog sina!

Podeli vest

Voditeljka Nikolina Pišek i otac njenog pokojnog muža Vidoja Ristovića, Miša Grof, i dalje su u lošim odnosima, a prema njegovim tvrdnjama, bivša snaja nije dolazila na grob njegovog sina mesecima!

Tenzija između Nikoline Pišek i oca njenog pokojnog muža Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, ne jenjava. Poznati biznismen tvrdi da ostavinska rasprava još uvek nije završena, kao i da njegova snajka nije posetila grob pokojnog muža od sahrane.

Foto: Insider

Miša nije krio razočaranje zbog narušenih odnosa.

- Šta da vam kažem, nikako sam - rekao je na početku razgovora Ristović za Kurir.

Na pitanje da li je snajka bila na grobu njegovog sina, bio je izričit.

- Ne! Od sahrane se nije pojavila - tvrdi on.

Interesovalo nas je kako je siguran u to, s obzirom na to da je voditeljka za medije govorila da je išla da obiđe večnu kuću svog supruga.

- Sve je pod kamerama, i spomenik i sve okolo. Znam ja sve i sve pratim - poručuje Miša.

Najviše ga boli što ne viđa unuku i što sa njom nema nikakav kontakt.

Foto: printscreen

- Kako da mi ne nedostaje? Nije to lako. Ne javljaju se na telefon ni ona ni majka. Kako da je dobijem? - očajnim glasom je rekao.

Zanimalo nas je i da li mu se javljaju javne ličnosti sa kojima je njegov sin bio blizak, Miša Grof je rezignirano kazao da su se svi povukli.

- Ni oni se ne javljaju. To je meni sve očekivano. Nisam se ja iznenadio - objasnio je on.

Inače, u maju se navršava godišnjica smrti njegovog sina. Nakon tragedije u javnosti su isplivali detalji o narušenim porodičnim odnosima. Miša Grof je s velikim razočaranjem komentarisao fotografije i život svoje snajke koji vodi posle smrti njegovog naslednika. U više navrata je isticao da je siguran da ona nikada nije volela Vidoja, već da je uvek gledala korist.

- Kao nije mogla na pomen da mu dođe, a mogla je da se slika gola. To vam je ta poštena Nikolina, koja je pričala o velikoj ljubavi i kako pati za mojim mrtvim sinom. Lepo sam vam ja rekao još na samom početku, kad se sve izdešavalo, da to nikada nije bila ljubav. Ona je uvek gledala korist i materijalni interes - rekao je on nedavno za Kurir.

Podsetimo, srpski istoričar umetnosti i životni saputnik voditeljke Nikoline Pišek iznenada je preminuo u 44. godini 8. maja. Iz prvog braka ima ćerku Mateu, kao i Unu Sofiju sa Nikolinom.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija