• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.02.2023

18:15

ISKRENO, NE VIDIM RAZLOG DA SE KRIJE! Milena odlučila! Objavila sliku sa Igorom, blistaju od sreće, svi im čestitaju! (FOTO)

Instagram/printscreen

Estrada

ISKRENO, NE VIDIM RAZLOG DA SE KRIJE! Milena odlučila! Objavila sliku sa Igorom, blistaju od sreće, svi im čestitaju! (FOTO)

Podeli vest

Milena Popović objavila je fotografiju sa svojim emotivnim partnerom Igorom Jurićem na kojoj oboje poziraju širokog osmeha.

Igor i Milena već duže vreme uživaju u ljubavi, a sada je ona podelila njihovu zajedničku fotografiju i u opisu iste stavila srca, a odmah su i usledili komentari kako na račun njenog izgleda, tako i na račun njihove veze.

Milena je, naime, pozirala u Igorovom zagrljaju, a na sebi je imala kratak šorts.

"Lepo... Iskreno, ne vidim razlog kriti nešto lepo i plemenito što se zove ljubav. Da li sam u pravu. Dokle će nemoral komentarisati sve moralno"; "Bravo za vas, tako i treba"; "Prelepi ste. Budite zauvek tako lepi i srećni, od srca vam to želim. Zaslužili ste jedno drugo" samo su neki od komentara na Instagramu.

Podsetimo, Igor je bio razveden kada je ušao u vezu sa Milenom, a iako su vezu krili, često su se zajedno pojavljivali na javnim mestima.

Takođe, nakon što je Milena objavila fotografiju sa Jurićem, bila je na meti osuda.

- Skinula sam fotografiju prevashodno zbog naše dece, da ne čitaju te komentare. I njega su počeli da vređaju. Da mogu da vratim vreme, nikada ne bih okačila tu fotografiju. Našoj deci nije bilo prijatno, a ona su nam najvažnija, i zato sam obrisala fotografiju. Do dan danas ta fama nije prestala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Nevažno je da li je njen švaler Igor Jurić ili neko drugi, građane Srbije neuporedivo više interesuje DA LI JE posle Vučićevih kritika pro srpske politike Olivera Ivanovića zbog ometanja Vučićeve izdaje Kosova* i Vučićevog crtanja mete na Oliveru Ivanoviću ALEKSANDAR VUČIĆ NARUČIO UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA (njenog višegodišnjeg ljubavnika)?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija