• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

17.02.2023

22:45

DARKO LAZIĆ U STRAHU OD NOVE OPERACIJE!

Prntscreen Pink

Estrada

DARKO LAZIĆ U STRAHU OD NOVE OPERACIJE!

Podeli vest

Folk pevač Darko Lazić u strahu je zbog operacije koja mu sleduje.

On već neko vreme sve bolje hoda, a, kako je poznato, godinama nije mogao da se sasvim osloni na nogu povređenu u saobraćajki.

Darko Lazić se plašio da potrči, ali redovni treninzi ojačali su muskulaturu i on sada ne samo da može da se osloni, nego u toj nozi oseća i snagu i stabilnost.

Ali, postoji i drugi problem - rame.

Foto: Printscreen You Tube/Kurir Tv

Darko Lazić

- Leđa i levo rame su mi pravili problem, ali u odnosu na sve ostalo to mi je najmanje smetalo. Lepo sam se oporavljao, sve je bilo kako treba, ali sada kada sam počeo da treniram vidim da ruku ne mogu da pomeram kako treba, jako me boli - govori Darko i dodaje da očigledno nešto nije sraslo kako treba, pa su mu lekari rekli da mora na detaljan pregled, a onda i na operaciju, koju on već godinu dana odlaže.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija