• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

18.02.2023

10:37

NAKON GODINU DANA OD SMRTI SUPRUGA NIKOLINA PIŠEK PONOVO U VENČANICI! Usijale se društvene mreže!

printscreen/ Instagram

Estrada

NAKON GODINU DANA OD SMRTI SUPRUGA NIKOLINA PIŠEK PONOVO U VENČANICI! Usijale se društvene mreže!

Podeli vest

Nikolina Pišek nakon medijskog prepucavanja sa bivšim svekrom, Mišom Grofom rešila je da se povuče iz medija, a ovaj put njen objava na Instagramu izazvala je lavinu komentara.

Ona na svom profilu kači postove isključivo vezane za posao ili ćerku i trudi se da svoj život krije od očiju javnosti.

Lepa voditeljka je rešila da obuče haljinu koja liči na venčanicu, poziala je poput modela, a njena slika je sve iznenadila.

Naime, mnogi su pomislili da se možda udaje, ali njeni fanovi su ubrzo shvatili da se fotografisala kao model za špicu koja se priprema i da će se uskoro pojaviti na malim ekranima. 

- Malo glamura ponekad laska egu, da se ne lažemo - napisala je Nikolina.

Foto: printscreen/ Instagram

 

Nikolina Pišek jako retko govori o svojoj ljubavi prema istoričaru umetnosti Vidoju Ristoviću, ocu svoje mlađe ćerke Une Sofije, koji se iznenada preminuo u maju prošle godine.

Bračni par živeo je skladno, doduše na dve adrese u Beogradu i Zagrebu, ali nikada za sve godine zajedničkog života, nije se ništa ružno moglo čuti o njihovom odnosu. 

Istina Nikolina nije mogla da se odrekne života u svom rodnom gradu, Vidoje takođe te su vrlo često bili razdvojeni, to međutim nije naštetilo njihovoj ljubavi.

Svi su komentarisali da po svemu sudeći strašni udarci nisu ostavili vidljive ožiljke na Nikolinin fizički izgled, te da ona jako lepo izgleda.

Njena objava izazvala je lavinu pozitivnih komentara i oduševila je sve njene fanove koji su se obradovali što je malo aktivnija na društvenim mrežama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija