• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

18.02.2023

13:05

NE PITA KOLIKO KOŠTA! Zavrteće vam se u glavi od cifre koju je Karleuša dala za čizme!

prinstscreen/Instagram

Estrada

NE PITA KOLIKO KOŠTA! Zavrteće vam se u glavi od cifre koju je Karleuša dala za čizme!

Podeli vest

Pop diva, Jelena Karleuša odavno važi za ženu od stila koja odvaja veliku svotu novca za svoju garderobu, a mnoge njene modne kombinacije kopirale su i svetske zvezde.

Modna ikona kad god se pohvali na svom nalogu na Instagramu da je pazarila čizme i garderobu, odmah se zna da je to nešto iz najnovijih kolekcija čuvenih brendova, pa je tako i sada slučaj.

Njen garderober, po našoj slobodnoj proceni, vredi otprilike kao tri četvorosobna stana u strogom centru Beograda, a kao što svi znaju obuća joj je "slaba tačka", pa pevačica ne štedi kada je ona u pitanju.

Njene modne kombinacije uvek izazivaju veliku pažnju domaće javnosti, jer uvek zadaje domaći zadatak svojim koleginicama, a čak i kad na sebi ima vrlo malo garderobe i oskudno je obučena, uvek su u pitanju luksuzni komadi, limitirane serije koji koštaju i po nekoliko hiljada evra, za koje Jelena Karleuša odvaja čitavo bogatstvo. 

Foto: prinstscreen/Instagram

 

Pored krpica i torbi, Jelena veliku ljubav gaji i prema čizmama kojima sebe makar jednom mesečno mora da počasti.  

Foto: prinstscreen/Instagram

 

Jedan od skuplkih komada u njenom cipelarniku jesu čizme brenda "Sen Loran" koje koštaju 8.500 evra, takođe za čizme sa nitnma marke Lobutin, JK je za njih izdvojila 8.000 evra, a pored njih tu su i mnoge druge. ​

Balensijaga je njen omiljeni brend, a za svaki komad koji pevačica izabere izdvaja nekoliko hiljada evra.

Obuću marke Balensijaga Karleuša ima skoro u svim bojama. 

Foto: prinstscreen/Instagram

 

Pevačica je mnoge oduševila kada je ponela odevnu kobinaciju sa zlatnom čizmama iznad kolena, a ovaj Balensijagin model košta oko 1950 evra, isti model ima i u lila boji.

Foto: printscreen/Instagram

 

Jelena Karleuša važi za modnu ikonu, njeni fanovi su oduševljeni svim njenim kombinacijama, a kako se speluliše ona priprema set fotografija koji će sve oduševiti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pekicmeki

pre 1 godinu

Za novac koji je dala za čizme, mogla je da nahrani dobrim ručkom 300 ljudi. Ručkom u kafani. U kučnoj varijanti 600 gladnih je bar taj jedan dan moglo da napuni stomake. Ljudi gde idemo to?

Stockholm

pre 1 godinu

Bolje bi joj bilo da te pare daje da kupi koliko-toliko mozga,Jer svega na sta trosi pare vec ima samo mozga nema.

Pera Bandera

pre 1 godinu

Nit mi se vrti u glavi zbog pogleda na nju- gomilu plastike, niti na njene čizme-od kože!!! Zaštitnica životinja i lažnog morala.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija