• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D.S.

18.02.2023

22:22

MC STOJAN SE ŽENI USKORO?! Komšije otkrile sve o popularnom reperu, pa priznaju da jedva čekaju da se skrasi!

Printscreen/You Tube

Estrada

MC STOJAN SE ŽENI USKORO?! Komšije otkrile sve o popularnom reperu, pa priznaju da jedva čekaju da se skrasi!

Podeli vest

Pevač MC Stojan uvek je pričao o svojim korenima, kao i o teškom životu, te je mnogima inspiracija da je u životu sve moguće.

Naime, Stojan je živeo u Lučanima, a sada je su njegovi sugrađani otkrili kakav e on zapravo privatno.

Foto: printscreen

MC Stojan

- On je ovde iz Lučana, ekstra. Volim to što on radi, pogotovo one prve pesme.Svi ga hvale otac mu je držao auto školu, a on dolazi često u Lučane. Nisam ga video skoro, možda pre dve tri godine kada je dolazio, ali imam da mu poručim: "Stojane, kada dođeš u Lučane da mi se javiš, pozdravlja te brat".

Drugi komšija tvrdi da je njegovo repovanje krenulo iz šale i da mu je jako drago da je Stojan uspeo u muzici.

- Krenuo je baš ono iz fore, posle je snimio par dueta sa nekim poznatim pevačicama i onda je sve krenulo. Ponašao se totalno normalno, bio je fora, rime, teretana. Najbolje se znamo iz teretane tu je počela pesma "Kuku lele" i "Bičuj me Stojane". Sam je bacao rime, smejali smo se svi, ne smejali da se neko nešto rugao, bile su dobre fore, dobre rime. Krenuo je kroz neku šalu, posle je to postalo malo ozbiljnije, uspeo je sam, svaka mu čast, to stalno volim da kažem, sam se probio, sve je ovo zaslužio.

Foto: Informer DN

MC Stojan, reper

Koliko god sugrađani bili ponosni na Stojana, otkrili su da je njegovog oca bilo sramota da dođe na njegov nastup.

- Odrastao je kod mene u zgradi. Fin je dečko bio, otišao u Beogard. S početka je malo to ekstremnije repovanje bilo. Čak otac nije hteo da dođe, sramota ga bilo kako je repovao. Svaka mu čast, dečko je uspeo u tome, nije moj fazon, ali vidim da omladina to voli. Često ovde drži koncerte, hoće da pomogne - prisetio se Stojanov komšija i dodao:

Ipak, nisu svi ljubitelji njegove muzike, te je njegova sugrađanka istakla da ne uživa u njegovim pesmama.

- Ne volim njegove pesme sa početka. Baš je bio katastrofa, bio je vulgaran - rekla je jedna sugrađanka MC Stojana, a na to da se kasnije malo promenio kaže da ne zna:

- Nisam ga slušala kasnije.

Jedna od komšinica je otkrila da je reper emotivac i da je njegova majka.

Foto: Printscreen You Tube

- Jako je emotivan, bio je vezan za oca, i on i njegova sestra, oboje su vezani za roditelje, i mnogo mu nedostaje otac, to znam sigurno. Mama je jedna predivna komšinica, sve reči hvale, viđamo se svakodnevno. Ona je jedna divna požrtvovana hrabra žena vedrog duha, sve naj naj naj. Znam ga kao jednog divnog pažljivog dečaka, kulturnog, lepo vaspitanog, jednom rečju predivan komšija i naravno jedan uspešan momak, mladić, uspešan muzičar, rado ga se setim. Malo je stariji od moje ćerke, družili su se, ne svakodnevno, ali kada se vide zajedno izađu. On je predivan momak, zaista momak za primer, ništa drugo ne bih mogla reći sem reči hvale. Odrastao je u jednom porodičnom okruženju, lepo je vaspitan, a roditelji su ga učinili takvim da njemu novac ne znači mnogo. Njegov hobi je muzika, to je njegova ljubav i on to prati čitavog svog dosadašnjeg života i nadam se da će biti tako i u budućnosti, da će biti naklonjen tom hobiju i toj profesiji svojoj - istakla je komšinica u emsiji "Metar mog sela", koja se emituje na Blic televiziji, pa dodala da li uskoro očekuju svadbu:

- Mislim, naš majčinski instikt, i ja imam ćerku, to su nekakvi instikti kad vidimo tu decu, vidim da sija. Viđala sam ga sa devojkom znači da će to uskoro da bude. Nadam se da ćemo biti na nekom veselju.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija