• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

19.02.2023

20:47

SNEŽANA JE OKRENULA PEVAČE PROTIV MENE! Takmičar "Zvezda Granda" nastavlja sa optužbama, pomenuo i Anu Bekutu!

Aleksandar Jovanović Cile, printscreen

Estrada

SNEŽANA JE OKRENULA PEVAČE PROTIV MENE! Takmičar "Zvezda Granda" nastavlja sa optužbama, pomenuo i Anu Bekutu!

Podeli vest

Kandidat u takmičenju "Zvezde Granda" Dušan Vukadinović iz Podgorice potvrđuje tvrdnje svoje majke Nate da joj je njegova mentorka Snežana Đurišić tražila novac kako bi on prošao u naredni krug takmičenja.

Naime, Dušan je ispao u trećem krugu, koji je sniman u sredu 15. februara, i sada kaže da je siguran da je sve bila nameštaljka.

Foto: ATA Images, printscreen

Dušan tvrdi da je Snežana Đurišić tražila novac kako bi prošao dalje...

- Sve je živa istina što je moja majka rekla. I ja stojim iza toga. Snežana je novac tražila od moje majke, ne od mene. Koliki je iznos u pitanju, ja ne znam. Dobio sam tri glasa. Đorđe David je glasao za mene, Viki Miljković je sigurno čula priču. Bili su nervozni - kaže Dušan i optužuje pevačicu da je loše pričala o njemu:

Foto: Printscreen

Dušan Vukadinović tvrdi da je sve nameštaljka

- Snežana je sve najgore ispričala o meni i svi pevači su se okrenuli protiv mene. Bosanac nije hteo da se ogreši o mene, jer zna da su mi namestili. Ostali su učestvovali u tome. I Ana Bekuta, jer su njih dve drugarice i neće da ide protiv nje. Jedino je Bosanac ispao čovek - rekao je kandidat iz Crne Gore.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija