• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

19.02.2023

22:32

DOKTOR MI JE ZABRANIO DA PEVAM! Tanja Savić otkrila kakve zdravstvene probleme ima, pa pomenula razvod od Duška!

E-Stock

Estrada

DOKTOR MI JE ZABRANIO DA PEVAM! Tanja Savić otkrila kakve zdravstvene probleme ima, pa pomenula razvod od Duška!

Podeli vest

Pevačica Tanja Savić je u emisiji "Premijera - vikend specijal" rekla da će u narednom periodu morati da se odrekne nastupa zbog toga da bi sačuvala glasne žice, a priznala je da još uvek ne zna da li je papirološki razvedena s obzirom na to da iz Australije još uvek nema nikakav odgovor.

Tanja jedva čeka da opet nastupi pred publikom.

Foto: E-Stock

Tanja Savić, pevačica

- Čekam to vreme, baš sam se uželela pevanja. Mnogo je teže repovati i pevati i tu treba mnogo više vazduha. Mnogo je zeznuto i tu je tek problem. Tek je problem u diskotekama gde nema vazduha i ima dima. Vučem i dalje posledice prehlade, imam problema s glasom - rekla je Tanja i otkrila da bi volela da posavetuje mlađe kolege:

- Otpevam ''Zlatnik'' bar dva puta u toku noći i uglavnom svi budu zadovoljni. Niko mi ne traži savet, ali bih baš volela. Volim da pomažem svima. Rekla bih im da sačuvaju glas i da budu svoji, da nikoga ne kopiraju. Trebalo je mnogo truda da mi se vrati sve. Morala sam svoje mesto da opravdam, da se opet vratim.

Savićeva je pričala o emotivnom životu, ali na tom polju još uvek nema nikakvih vesti.

Foto: E-Stock

Tanja Savić, pevačica

- Moram da demantujem da sam u vezi 3 meseca. Ne zabavljam se ni sa kakvim Lolom. Nije mi jasno zašto mi se nameće tamo neki čovek sa dvoje dece. Verovatno jer mene doživljavaju kao singl majku s dvoje dece. Bolje da mi nađu nekog mlađeg. Ne bih da otkrivam da li se pojavio neko. Volim da se šalim. Nije ni važno da li sam zaljubljena - rekla je Tanja i otkrila da ne zna da li je konačno i papirološki razvedena:

- Još nisam proverila da li sam zaista razvedena i da li sam i papirološki slobodna. Moji advokati ne znaju šta se dešava. Nemamo odgovor iz Australije. Bitno je da je sve ispalo kako treba. Videću šta je to, to treba da se desi u naredna dva, tri meseca svakako. Desi se neki momenat da osećaš prazninu u srcu. Treba čovek da radi na sebi, u zadnje vreme ne slušam nikog i podržavam samo sebe. Uvek sebe poslušam. Ženama bih dala savet da ne odustaju i da imaju decu uz sebe uvek.

Foto: Privatna arhiva

Tanja Savić, pevačica

Iako važi za izuzetnu pevačicu, Tanja je otkrila da je za njenu karijeru najbolje da pričuva glasnice.

- Doktor mi je zabranio da pevam i ne smem te visoke tonove. Mora da se pazi, glas je instrument koji je osetljiv. Vreme je da malo pripazim, da radim neke vežbe za glasne žice da bi se malo povratile - otkrila je Tanja pred premijernim kamerama i progovorila o fotografiji sa Editom Aradinović i šalom koju su njih dve napravile na račun njene tuče sa sestrom Indi.

- Mi smo uslikale na aerodromu. To mi je presmešno, Edita i ja smo napravile foru i to je šala. Ništa to nije ozbiljno. Posvađaju se dve sestre. Ne znam ja šta se tu desilo, to će one da kažu. U mojoj porodici je sve super, živimo zajedno, na okupu smo, sve je u redu - poručila je Tanja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija