• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

20.02.2023

10:46

SLOBODA I MILENA DELILE ISTOG MUŠKARCA, A SADA SE DRUŽE! Glumice bile u vezi sa ovim čovekom!

ATAIMAGES

Estrada

SLOBODA I MILENA DELILE ISTOG MUŠKARCA, A SADA SE DRUŽE! Glumice bile u vezi sa ovim čovekom!

Podeli vest

Glumice Sloboda Mićalović i Milena Vasić sjajno rade svoj posao, a velike su i prijateljice. Međutim, ono što javnost nije znala jeste da su obe bile sa istim čovekom što njihovo prijateljstvo nije poremetilo.

Sloboda i Milena, sada su sa koleginicom Ivom Manojlović otputovale u Porto gde su na sceni Nacionalnog teatra "Sao Žoao" 17. februara odigrale predstavu "Vatre".

Foto: ATAIMAGES

Slažu se iako su delile istog muškarca... Milena i Sloboda

Glumice su uživale u zajedničkom druženju, dobroj hrani, piću, ali i u dugim šetnjama plažom, te bežanju od ogromnih talasa.

- Budi lepa, potrudi se da izgledaš srećno, spremi kuću, spremi decu, nemoj se žaliti, neka bude tišina, neka večera bude spremna, nemoj mu prebacivati, pusti ga da govori prvi - napisala je Milena uz fotografiju sa Slobodom i Karmom Portačeli, koja je režirala predstavu "Vatre".

Interesantno je da Sloboda i Milena neguju čvrtstu prijateljsku vezu, s obzirom da su obe dame bile sa istim muškarcem.

Foto: Public

Jug i Milena godinama u braku...

Reč je o reditelju Jugu Radivojeviću sa kojim je Mićalovićeva bila pre nego što je uplovila u emotivnu vezu, a potom i brak sa Vojinom Ćetkovićem. 

Foto: Instagram/printscreen

Sloboda i Milena sa direktorkom pozorišta "Sao Žoao"

Inače, u jednom od retkih intervjua u kojima je pričao o svojoj nekadašnjoj vezi, Jug je rekao:

- Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima.

Jug je u mladosti bio sa Milenom Vasić, mnogo pre nego što je zavoleo Slobodu, a sudbina je htela da Milena na kraju postane njegova supruga. Njih dvoje su danas u srećnom braku.

Radivojević je u jednom intervjuu otkrio da je u mladosti sa Vasićevom to bila hemija, a da danas imaju složnu porodicu koja broji čak četvoro dece, uključujući i decu iz prethodnih brakova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija