• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.02.2023

08:15

FOLKER TVRDI DA SE U "ZVEZDAMA GRANDA" VRŠE MALVERZACIJE! Lukas: "Grand" uzima novac od takmičara Zato sam napustio žiri

hayp

Estrada

FOLKER TVRDI DA SE U "ZVEZDAMA GRANDA" VRŠE MALVERZACIJE! Lukas: "Grand" uzima novac od takmičara Zato sam napustio žiri

Podeli vest

Aca Lukas tvrdi da "Grand" produkcija, na čelu sa Sašom Popovićem, uzima novac od takmičara "Zvezda Granda"! Folker ističe da nije želeo da učestvuje u malverzacijama, pa je zato pre šest godina napustio to muzičko takmičenje.

Nakon što je kandidat Dušan Vukadinović javno optužio Snežanu Đurišić da mu je tražila novac kako bi prošao u sledeći krug takmičenja, za naš list se oglasio i Aca:


Nepotkupljiv
Nikada mi niko od roditelja ili dece nije ponudio pare. Osetili su da sam nepotkupljiv
Aca Lukas

- Pre tri godine sam u svojim izjavama nagoveštavao da se od dece traži novac kako bi se što bolje plasirali. Ali do sada se nijedan kandidat nije oglasio i rekao: "Tačno je, meni su tražili pare". Dušan je prvi smogao hrabrosti da iznese istinu u javnost - započinje priču folker.
On dodaje da njega nijedan kandidat nije ni pomislio da podmiti.

Foto: Foto: Marko Đoković

 


- Nikada mi niko od roditelja ili dece nije ponudio pare. Valjda znaju da sam skup. Šalu na stranu, osetili su da sam nepotkupljiv. Imam teoriju za sve ovo: pošteni ne pristanu na ponuđene uslove, "polupošteni" pristanu, a ne puste netalentovanog kandidata da prođe, a nepošteni puste diletanta. Svi mi u žiriju imamo uho i teško je sakriti kad se nešto radi ispod žita.


Pošten
Odgovorno tvrdim da su "Zvezde Granda" najpoštenije takmičenje. Nema zakulisnih radnji
Saša Popović

Prema Acinim rečima, u žiriju je i te kako bilo nepoštenih, koji su prihvatali novac.
- Kada sam shvatio da je Popović upućen u sve i da se pod njegovim okriljem i organizacijom uzima novac, napustio sam takmičenje. Prethodno sam se posvađao s njim! Svašta sam mu rekao, ali i ostalim kolegama. Nisam hteo da učestvujem u svemu tome - iskren je Lukas.
S druge strane, Saša Popović kaže da u "Grand" produkciji nema nikakvih nezakonitih radnji ni malverzacija.


Snežana: Optužbe na
moj račun su odvratne

Snežana Đurišić kaže da su joj smešne optužbe Dušana Vukadinovića, koji tvrdi da mu je pevačica tražila novac.
- Posao radim odgovorno i trošim svoje vreme da pomognem mladim ljudima jer sam obrazovana i dokazana kao umetnik. Izjave tog mladića su smešne i pomalo odvratne. Saša Popović je upućen u sve što mi kao mentori radimo s kandidatima. Jedino on donosi odluku ko prolazi u baraž. Taj dečko je i ispao Popovićevom odlukom - kaže pevačica.

 

- Odgovorno tvrdim da su "Zvezde Granda" najpoštenije takmičenje. Nepune dve decenije radimo bez ijedne mrlje ili zakulisnih radnji. Ovo je bio samo pokušaj pojedinca da na naše takmičenje baci ljagu i naruši kredibilitet vrhunskog člana žirija kao što je Snežana Đurišić. Ovo je toliko smešno da ne bi trebalo ni da komentarišem, ali smatram da našu emisiju kao i svakog člana žirija moram da zaštitim od svih vrsta napada

Foto: Foto: Marko đoković

 

- poručio je Popović, a s njim su saglasni i Ana Bekuta, Ceca Ražnatović, Aleksandar Milić Mili, Đorđe David i drugi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljutko

pre 1 godinu

Istina taj nadrimuzičar Popović je opasna muvara nije imao poima o muzici sve što su snimili one dečije pesmice sa Brenom im je drugi odsvirao i oni to nekako navežbaju. A svakog iz Granda ko se probije ljušti tako što uzima više od pola novca od nastupa nekoliko godina. Novac daju svaki put više kako ide takmičenje. Od čega bi taj prodavali magle imao toliki novac da ne petlja. Sramota treba država da to istraži to je vid korupcije.

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija