• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S. / D.I.

20.02.2023

22:01

(FOTO) JELENA OBJAVILA SLIKE IZ PORODILIŠTA! Slobina supruga se neprestano moli Bogu!

printscreen instagram

Estrada

(FOTO) JELENA OBJAVILA SLIKE IZ PORODILIŠTA! Slobina supruga se neprestano moli Bogu!

Podeli vest

Jelena Radanović je jutros primljena u porodilište, pa je rešila da podeli fotografije iz apartmana na kojima se vidi da se moli Bogu.

Sve je spremno za dolazak mališana, a Slobu i njegovu parnerku su pripadnici medija susreli na aerodromu kada je ona došla po njega nakon održanog nastupa u Nemačkoj.

Foto: printscreen/Instagram

 

Pevač nije želeo da sakrije da neće moći da sakrije svoje emocije, pa će pustiti koju suzu radosnicu kada postane otac.

– Spreman sam. Jedva čekam. Po prirodi sam emotivan – rekao je Sloba.

Foto: printscreen/Instagram

Tekst potpisa

Prijatelji i porodica sa velikim nestrpljenjem isčekaju da čuju da se supruga popularnog pevača porodila, kako bi slavili u porodičnom domu u Višnjičkoj banji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 1 godinu

Ova trofrtaljka kao da ce roditi "princa" - Informer nema drugih prica sem Radanovic pa opet Radanovic ? Dosadno i vec ofucano !

Normalno ili ne

pre 1 godinu

Da li je normalno da ovoliko pažnje pridajete nekim osobama, kad se porađaju, svađaju razvode,..., a da uspete da saznate, kada, kako i u kojoj pozi su pravili dete, naravno i slike, a znate da pišete kada se koja zvanična politička ličnost venčala, razvela, da li je završila i kako neku školu, fakultet i to tvrdite sa dokazima iz vama pouzdanih izvora iz vrha države, istrage, policije,... Dokle ćete da folirate narod, one koji vam veruju, a i nas, koji smo dokoni i sasvim slučajno smo tu i fućkamo na 99% vaših exkluziva, a i ostalog?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija