• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

21.02.2023

10:50

ŠEST GODINA SAM U GRANDU RADILA BEZ DINARA! Karleuša otkrila tačne razloge za odlazak, pa Popoviću dala savet!

printscreen, ATA Images

Estrada

ŠEST GODINA SAM U GRANDU RADILA BEZ DINARA! Karleuša otkrila tačne razloge za odlazak, pa Popoviću dala savet!

Podeli vest

Jelena Karleuša u poslednje vreme obrušila se na "Zvezde Granda" u kojima je godinama bila član žirija, a sada je odgovorila i Saši Popoviću koji ju je isprovocirao izjavom da je 300 posto više plaćena nego pre angažmana na ovom projektu. Jelena je sve priznala, a onda je otkrila i da uopšte nije bila plaćena u "Zvezdama Granda"

Karleuša, koja je imala odličan odnos s Popovićem i ovoga puta nije želela da ga uvredi, ali je iznela i svoju stranu priče o angažmanu u "Zvezdama Granda" koji je trajao godinama: 

Foto: printscreen instagram

Jelena Karleuša odgovorila Saši Popović

- Obožavam Saleta. Nažalost, sve ovo što je izgovorio je istina, tačno je da sam čitavu svoju karijeru zabranjena što je surova i tužna istina mog života i karijere, velika nepravda i kršenje ljudskih prava, zar ne? Tačno je i da mi je honorar za koncerte porastao za 300 posto, tačnije tri puta je veći. Sada sam najplaćenija, jupi ju! Tačno je da mi je pružio ruku kada niko nije hteo, ali sam ja zato šest godina radila bez dinara jer sam čestit i dobar čovek koji zna da ceni. Odužila sam se. Smatram da jesam, da su "Zvezde Granda" uz mene imale najveći pik i procvat. Isto tako, tačno je da od kada mene tamo nema da "Zvezde Granda" više niko ne gleda. To svi znaju. Otišla sam jer posle šest godina nisu hteli adekvatno da me plate. Ne Saša, već produkcija. Smatram da je bilo mnogo bolje da su me platili. I za kraj, dragi moj Sale, ako su "Zvezde Granda" tako čarobne, zašto nikom drugom nije skakao honorar samo meni? Odgovor je jednostavan, zato što sam se ja za to i borila. Ponoviću "Zvezde Granda" bez mene i ne postoje. Niko o vama ne piše, sem kada me ti pominješ u medijima ili kada neki kandidat moju pesmu. Tako da ti savetujem da se uvede poseban deo o takmičenju "JK blok" gde će pevati samo moje pesme- napisala je Jelena na svom profilu na Instagramu.

Foto: Instagram/printscreen

Podsetimo, Saša Popović je gostujući u jendoj mesiji izjavio da je cena Jeleninog nastupa drastično skočila zahvaljujući popularnom takmičenju:

- Ja Jelenu Karleušu zaista poštujem tu nema šta. Šest godina je bila u Zvezdama Granda. Koliko je ona značila ZG, toliko je i ZG značio za nju. Ako vam kažem da je ona svoj honorar od 2015. do 2020. godine podigla 300%. Vi Jelenu Karleušu danas ne možete da dobije bez 12, 13 ili 20 hiljada evra - rekao je Popović i dodao:

Foto: ATA Images

Saša izneo šokantne detalje o Jeleni

- Jelena Karleuša je bila zabranjena na svim nacionalnim televizijama do 2015. godine. Ona je to i sama rekla u emisiji i zahvalila mi se što sam je dao šansu da se iskaže kroz ovo takmičenje. Jelena Karleuša je svake subote 6 godina mogla da priča i pričala je o pevačima, estradi, istoriji, politici, društvenim temema. Ona je zasigurno mnogo doprinosila, ali i mi smo njoj- kazao je Saša. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SA MNOM SE DEŠAVALO NEŠTO MONSTRUOZNO, PEĐA NIJE BIO SVESTAN MOJE BOLESTI! Jedini intervju Elene Karaman o braku s Mijatovićem i problemima s njihovim drugim sinom!
Estrada

SA MNOM SE DEŠAVALO NEŠTO MONSTRUOZNO, PEĐA NIJE BIO SVESTAN MOJE BOLESTI! Jedini intervju Elene Karaman o braku s Mijatovićem i problemima s njihovim drugim sinom!

Ćerka dizajnerke Verice Rakočević, Elena Karaman veoma retko je za javnost govoirla o svom privatnom životu, a njena priča poprilično je interesantna s obzirom na to da je '90- ih godina bila u braku sa fudbalskom legendom Predragom Mijatovićem. Elena je samo jednom prilikom otvoreno govorila o godinama dok je u Valensiji živela s Peđom s kojim je dobila sinove Luku i Andreju kojem je po rođenju dijagnostikovana cerebralna paraliza.

20.02.2023

12:20

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija