• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

21.02.2023

17:47

VELJKO RAŽNATOVIĆ VOZIO 151 KILOMETAR NA SAT! Napravio ozbiljan prekršaj, preko pune linije preticao u nedozvoljenoj brzini!

e-stock

Estrada

VELJKO RAŽNATOVIĆ VOZIO 151 KILOMETAR NA SAT! Napravio ozbiljan prekršaj, preko pune linije preticao u nedozvoljenoj brzini!

Podeli vest

Veljko Raznatović je danas uhvaćen u brutalnom saobraćajnom prekršaju, prilikom kojeg je morala i saobraćajna policija da interveniše.

Naime, kako saznaje "Kurir" na opštini Palilula u naselju Besni Fok, Veljko je izvršio preticanje vozila preko neisprekidane uzdužne linije nakon čega je izvršio preticanje kolone vozila na isprekidanoj uzdužnoj liniji, a potom je i ozbiljno prekoračio dozvoljenu brzinu.

On se kretao brzinom od 151,9 km/h na delu puta gde je saobraćajnim znakom brzina ograničena na 80 km/h.

Podsetimo, jedna od poslednjih saobraćajnih nezgoda koja je zadesila Veljka, dogodila se na samoj svadbi kada je Ražnatović bio u automobilu sa Bogdanom na putu ka Surčinu, gde je Mirko Šijan upriličio svadbeno venčenje.

Foto: printscreen

Veljko Ražnatović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
boki

pre 1 godinu

Poznatim pa i Cecinom sinu je sve dozvoljeno oni retko placaju kazne za saobracsjni prrkrssk ili retko budu lektimisani.

laki kas

pre 1 godinu

Mama okrene dva broja i cela saobracajna policija iz ove price je u problemu. Kako ovo sr..e ispeglati, pisu novine ...sta sad, kako izbrisati snimak kamere, od pune linije prepraviti ODMAH na isprekidanu, ukloniti znak za ogranicenje brzine ili mu dopisati jedinicu ispred......a decko je samo pozurio tetki po lek.

Milovan

pre 1 godinu

Glumi mangupa gde to mesto nije. Odi u Kosovsku Mitro ici pa se ganjaj sa siptarima.Ili ako ti je do avanture idi pomozi Rusima. Nego on je mangup gde mangupa nema.Ispusena Lula je on I sit a boranija.

Tomy

pre 1 godinu

Majko mila, kakav majmun. Nadam se da ce zavrsiti u zatvoru pre nego sto nekog ubije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija