• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

21.02.2023

19:12

BOJAN VASKOVIĆ PROGOVORIO O TEŠKOM ŽIVOTNOM PERIODU: Vera je ta koja mi je pomagala!

Instagram/printscreen

Estrada

BOJAN VASKOVIĆ PROGOVORIO O TEŠKOM ŽIVOTNOM PERIODU: Vera je ta koja mi je pomagala!

Podeli vest

Pevač “Lexington benda” Bojan Vasković kaže da je prošao kroz stresan period i da su on i supruga Aleksandra poslednjih meseci prolazili kroz pravu životnu borbu.

Ćerkica Helena je zbog srčane mane morala je na operaciju, neposredno po rođenju, pa je porodica Vasković morala da se bori sa svim poteškoćama, a godina koja je iza njega je miks lepih i manje lepih.

Na poslovnom planu je prethodna godina bila jako uspešna, imali smo jako lepih koncerata i nastupa. Međutim, što se tiče privatnog dela bila je jako teška od samog početka Aleksandrine trudnoće. Vrlo stresno, ali naviknuti da kod nas jednostavno ne ide ništa lako. Mora čovek da prođe određene teškoće, Bog zna samo zbog čega. Kada se sve završi kako treba, srećni smo i nasmejani. Radujemo se životu svakako - priča Bojan i nastavlja.

Gledao sam na to kao i na sve teške situacije do sad. Čovek kada se navikne i kada ima više iskustva u svemu tome, nauči da gleda pozitivno. Želeo sam u svakom trenutku da verujem da će sve biti u redu i hvala Bogu što je bilo tako. Jednostavno, postoji snaga koju čovek dobije od Boga u teškim trenucima kada je čoveku to potrebno. Bog nam daje smo ono što mi možemo da izdržimo- isprčao je Bojan za Blic.

Ne krije koliko je ponosan na suprugu i ćerkicu koje su se borile lavovski i izašle iz ove bitke kao pobednice. Kako ističe, sve vreme im je bio podrška i oslonac.

- U takvom trenutku je bitno da čovek ostane u veri i pozitivan, da veruje da će sve biti dobro. Između mene i nje su uglavnom bile poruke ohrabljenja i pune podrške u svakom smislu te reči. Ona je ta koja je ovu pobedu izvojevala zajedno sa Helenom nakon operacije. Mi koji smo učesnici sa strane, nama je sigurno lakše. Mada, da je bilo lako, zaista nije - iskren je Vasković koji se osvrnuo na rođenje prve ćerkice Anđeline sa kojom je isto bilo problema jer se prevremeno rodila.

Foto: Instagram/printscreen

 

- Anđeliina se rodila 3 i po meseca ranije sa nekih 860 grama. To je bilo pre nekih 7 godina. Čovek dosta toga zaboravi, mada i taj je period bio, pored ovog, jedan od najtežih u životu definitivno. Kada su deca u pitanju, čovek ne može biti ravnodušan. Kada se sve završi kako treba, čovek izađe zreliji, svesniji i imamo još više želje za životom i radujemo se svim lepim trenucima.

Na pitanje kako je uspeo da ostane jak i pozitivan uprkos teškim svakodnevnim trenucima, odgovara.

- Vera je ta koja je pomagala u svim teškim trenucima. Ono što je do nas, mi treba da uradimo najbolje moguće, a sve ostalo je u Božijim rukama. Jednostavno, čovek treba da veruje u dobro da bi mu se dobro dešavalo. To bih poručio svim roditeljima koji prolaze kroz bilo kakvu tešku situaciju u životu - priča Vasković i dodaje.

- Čovek u tim trenucima treba da radi isključivo stvari koje ga ispunjavaju na neki način i da se okruži samo pozitivnim ljudima koji mu prijaju.

Uprkos brigama na privatnom planu, Bojan i ostatak grupe “Lexington” nisu zaboravili publiku:

- U pripremi smo petog studijskog albuma. Nakon izlaska albuma, imamo plan da nastavimo tamo gde smo stali 2020. godine, a to je beogradska Arena.

Foto: Instagram/printscreen

 

Helena sada raste i napreduje

Sa osmehom na licu otkriva da je ćerkica sada odlično, okružena pažnjom koju joj posebno pružaju brat Mihajlo i sestra Anđelina.

- Helena je sjajna, raste i napreduje, kao i svaka beba. Sada je zaista sve u najboljem redu. Verujem da će tako i ostati, da će biti živa i zdrava 100 godina. Brat i sestra su je prihvatili najbolje moguće, baš kako se to i dešava u najboljim situacijama. Sada je kuća još više puna ljubavi - zaključuje Vasković za Blic. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17