• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer/D. I.

22.02.2023

14:17

JOVANA JEREMIĆ O PROMENI POLA MIKE I GIBE: Smeta mi lažni moral!

Aleksandar Jovanović Cile, printscreen

Estrada

JOVANA JEREMIĆ O PROMENI POLA MIKE I GIBE: Smeta mi lažni moral!

Podeli vest

Vest da su blizanci Mika i Giba Vasić promenili pol i da su sada Ana i Ivana Nikolić, mnoge je šokirala, ali ne i Jovanu Jeremić koja tvrdi da je to sasvim u redu.

Bivši rijaliti učesnici, Mika i Giba Vasić su prošle godine bili na operaciji promene pola, te se sad zovu Ana i Ivana Nikolić.

Foto: ATA Images

Podržala Miku i Gibu... Jovana Jeremić

Ovim povodom, oglasila se i Jovana Jeremić, koja je otkrila svoj stav po pitanju celokupne situacije.

- Ja smatram da u životu treba da živi ko kako voli, i mislim da mi ne treba da budemo društvo koje osuđuje već prihvata različite ljude - rekla je ona, pa dodala:

- Ljude ne poznajem, ako su oni srećni zbog toga što su uradili, meni to apsolutno ne smeta, meni samo smeta lažni moral. Kad neko živi u skladu sa sobom, ne vidim u čemu je problem, ljudi treba da rade više na sebi i da se trude da budu što srećniji tokom dana i manje da se bave drugim ljudima, onda ćemo kao društvo da napredujemo. Biće nam bolje ako mi budemo bolji- kazala je Jovana.

Foto: Instagram/printscreen

Sada Rada ima ćerke... Giba i Mika s majkom

S druge strane braća Vasić koje su sada sestre Nikolić su presrećne zbog promene pola i konačno uživaju:

- Presrećne smo, pustite nas da uživamo same u ovim trenucima, ne komentarišemo ništa vezano za udaju moje sestre, kao ni o tome kako su to naši roditelji podneli. Videli ste slike, presrećne smo - izjavila je Ana koja je ranije bila Mika. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija