• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pink

22.02.2023

18:15

DUŠICA GRABOVIĆ JE SA POZNATIM PEVAČEM IZGUBILA NEVINOST! Evo u kakvim su odnosima danas!

Printscreen You Tube

Estrada

DUŠICA GRABOVIĆ JE SA POZNATIM PEVAČEM IZGUBILA NEVINOST! Evo u kakvim su odnosima danas!

Podeli vest

Dušica Grabović otvoreno govori o svom ljubavnom životu, pa je ispričala sa kojim poznatim muškarcem je bila u emotivnoj vezi.

Pevačica se dotakla svog prvog seksualnom iskustva, otkrila je da nevinost izgubila sa kolegom poznatim pevačem Peđom Jovanovićem.

- Anu i njega poznajem od 16. godine života, rođeni smo u istom gradu, a ja sam zbog njega i počela da se bavim pevanjem. On je nastupao u jednom kafiću gde sam ja izlazila - otkrila je Dušica i dodala.

- Sa njim sam izgubila nevinost. Moja prva ljubav, moj prvi pređen most. Bila sam čak i na rođenju njegovog sina - otkrila je Dušica, koja je istakla da je sa Jovanovićem i dan danas u sjajnim odnosima.

Foto: Informer

 

Inače, njen ljubavni život oduvek intrigira javnost, a poznato je da je tokom boravka u rijalitiju "Farma" prve večeri imala vrelu akciju sa Filipom Đukićem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija