• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

23.02.2023

08:00

UDARAM GLAVOM O ZID KADA ME NIKO NE GLEDA! Milica Pavlović šokirala javnost!

E-Stock

Estrada

UDARAM GLAVOM O ZID KADA ME NIKO NE GLEDA! Milica Pavlović šokirala javnost!

Podeli vest

Milica Pavlović kaže da udara glavom o zid kada je nervozna!

Temperamentna pevačica otkriva da ponekad ima napade besa, koje ispoljava samo kada je sama.

- Kada me niko ne gleda, plačem i udaram glavom o zid, ali stvarno! Znam da je to mnogima čudno, ali tako je. Pored toga, jedem na nervnoj bazi, i to isključivo slatkiše jer ih obožavam. Muškarci bi se zgrozili kada bi videli koliko mogu da pojedem. Zato sam se i ugojila šest kilograma, pa sam imala problem sa kostimima za nastup u Nišu - kaže Milica.

Ona dodaje da i dalje sumira utiske sa prvog solističkog koncerta u hali "Čair", ali i da intenzivno radi na pripremama za spektakl koji planira da održi krajem godine u beogradskoj Areni.

Foto: mozzartbet

Pljuje je
Ana Nikolić je samoj sebi neprijatelj. Bez razloga priča ružno o meni i pljuje moje poreklo
Milica Pavlović

- Koncert u Beogradu će biti potpuno drugačiji od onog u Nišu. Čim snimim četvrti studijski album, zakazaću datum u Areni. A do tada me čekaju ozbiljne pripreme.

Osim Milice, u Areni će pevati i njena ljuta rivalka Ana Nikolić, sa kojom se posvađala zbog pesme "Provereno". Pavlovićeva je gostujući u emisiji "Amidži šou" na pitanje koja koleginica joj zavidi, kao iz topa odgovorila:

- Ne znam ko mi zavidi, ali znam ko ružno priča o meni - Ana Nikolić. I pored toga što sam rekla da bih došla na njen koncert ukoliko bi me pozvala, ona nastavlja da pljuje po meni i mom poreklu. To je ružno, ali shvatila sam da je ona samoj sebi neprijatelj.
 

Foto: printscreen

Kad sam ljubomorna, "kopam oči" ženama

Milica priznaje da je posesivna u vezama.

- Kada sam ljubomorna, izbije mi crvenilo po celom telu. Tada sam spremna i da "kopam oči" drugim ženama. Šta ću kad sam posesivna bivša - našalila se Milica. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija