• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.I/S.Stojanov

22.02.2023

21:20

SAZNAJEMO! BILJANA JEVTIĆ PRIMLJENA U URGENTNI CENTAR!

Miloš Rafailović

Estrada

SAZNAJEMO! BILJANA JEVTIĆ PRIMLJENA U URGENTNI CENTAR!

Podeli vest

Kako Informer saznaje pevačica Biljana Jevtić večeras je primljena u Urgentni centar.

Naime, od izvor bliskog redakciji Biljana je u pratnji supruga Ace Ilića došla u "Urgentni centar" i žalila se na bolove u glavi. Medicinsko osoblje je pevačicu brzo primilo i poslata je na pregled kod neurologa.

- Biljana je došla u Urgentni centar i žalila se na bolove u glavi. Poslata je na pregled kod neurologa - rekao je izvor za naš portal

Foto: printscreen

Aca Ilić i Biljana Jevtić

Povodom ovih saznanja, pozvali smo pevačicu koja nam je potvrdila da je bila na pregledu.

- Glava me je bolela dva dana, pila sam kafetin ali mi nije pomogao. Pritisak mi varira zbog promene  vremena, pa kada sam vodila Acu kod zubara svratila sam na pregled kod drugarice. Imala sam pregled kod neurologa, zdrava sam kao dren. Dobila sam injekciju Diklofenak, ne volim da čekam kada mi nije dobro i volim sve preventivno da proverim. To je bio rutinski pregled - rekla je Biljana za "Informer". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

kada sam vodila Acu kod zubara Hahahahaha...

Koga se to tiče

pre 1 godinu

Mene majka odnela u Tiršovu, kada sam imao mesec dana i gde su mi operisali tumor na želucu. Niko nije pisao o tome, ni tada ni sada. Sada imam 66 godina. A, ko je ta Biljana, koliko je ona bitna za Srbiju, kao i ja onda, sa i sada. Ako nemate ništa pametnije, nemojte pisati ni o nekoj milanovčanki.

Dule

pre 1 godinu

Вероватно је мигрена. Моју жену то ухвати једном у два-три месеца и падне у кревет, јауче, повраћа и тражи да буде потпуна тишина и мрак у кући. При томе буде страшно свадљива и агресивна и најбоље је да побегнем из куће на неколико сати. Међутим, буде ми је жао па одем само до кухиње и оданде ослушкујем шта ради.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija