• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

23.02.2023

13:46

KARLEUŠA JE ZA MENE NEKVALIFIKOVANA ESTRADNA RADNICA! Ana Nikolić oplela po Jeleni, pa potkačila Milicu Pavlović!

printscreen

Estrada

KARLEUŠA JE ZA MENE NEKVALIFIKOVANA ESTRADNA RADNICA! Ana Nikolić oplela po Jeleni, pa potkačila Milicu Pavlović!

Podeli vest

Pevačica Ana Nikolić je žestoko oplela po bivšoj drugarici i koleginici Jeleni Karleuši, koju smatra nezvaničnom "mentorkom" pevačice Milice Pavlović sa kojom je vodila medijski rat oko pesme "Provereno".

Iako je delovalo da su se između Ane i Jelene nakon prošlogodišnje žestoke polemike strasti malo smirile, izgleda da Ana ipak nije zaboravila i prešla preko Jelenih oštrih reči upućenih na njen račun, zbog čega joj je svojevremeno zapretila i tužbom.

Sada je u emisiji "Ekskluzivno", govoreći o sukobu koje duže vreme ima sa Milicom Pavlović oko pesme "Provereno", u sve uplela i Karleušu, koju smatra Miličinom mentorkom.

Foto: e-stock

Ana Nikolić, pevačica

- Milica se savetuje sa JK, koja je za mene estradni ne "ve-ka-ve", nego "NKV" - nekvalifikovani estradni privrednik, a ponajmanje umetnik. Pavlovićeva nije ni to, ali šta ćeš? - istakla je Ana, a zatim nastavila:

Foto: Instagram/printscreen

Jelena Karleuša, pevačica

- Meni je žao ove Milice. Ona sve ovo preozbiljno shvata. Ona se bori, istog je kova kao njena mentorka "ve-ka-ve" estradna radnica. Ja više nemam nikakav stav - završila je Nikolićeva.

Foto: mozzartbet

Milica Pavlović, pevačica

Podsetimo, do sukoba između Ane i Milice došlo je nakon što je Ana izjavila da ne podržava održavanje Evroprajda u Beogradu prošle godine, kao i sve šetnje tog tipa. Karleuša je nakon toga pozvala, između ostalog, i da se Ana izvini LGBT populaciji, jer joj je ona "održala karijeru".

Tada su pale teške reči između njih, pa je Ana odlučila da tuži Jelenu, jer je u javnosti i na društvenim mrežama, davala izjave o njoj bez osnova i dokaza.

- Jelena Karleuša prvo treba da se izvini svojim ćerkama. A onda neka se izvini samoj sebi. Sa mnom će se sresti na sudu, jer optužbe koje je iznela moraće i da dokaže. Videćemo uskoro ko koristi psihoaktivne supstance. Goniću je do Strazbura, jer to laž i moja trauma životna zbog koje mi se raspala porodica. Sram je bilo - istakla je ona tada, dok je okidač za nove uvrede na Miličin račun, taj što je ona obila njen poziv da joj bude gošća na koncertu u beogradskoj Areni u oktobru.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zvoki

pre 1 godinu

Jlena izgleda kao bomba i savrseno zna da ponese ono sto obuce, a kakva je bez sminke to zna samo Dusko. A sto se tice pevanja iskreno mene bi bilo sramota da otvorim usta a kamoli da pevam kao sto to ona radi, ali opet skidam kapu i to je smelost i ona to dobro naplacuje da li je to plejbek ili ona peva to nikog ne zanima ona otvara usta lepo igra i uzima lovu...Siguran sam da ona nema dobar glas za pevanje niti zna da peva ali je zato odlican glumac.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija