• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/kurir.rs

23.02.2023

18:15

ZNAMO ŠTA SE DOGODILO U VRTIĆU U ZEMUNU! Kaća Živković rešila da progovori o preranoj se*sualizaciji dece, sve iznenadila stavovima

Printscreen You Tube

Estrada

ZNAMO ŠTA SE DOGODILO U VRTIĆU U ZEMUNU! Kaća Živković rešila da progovori o preranoj se*sualizaciji dece, sve iznenadila stavovima

Podeli vest

Poznat je stav pevačice Katarine Živković o LGBT populaciji. Ona ga je naime iznela još za vreme Parade ponosa. Međutim, sada je otkrila da nije baš tako kako je prenešeno.

Ona nema ništa protiv pripadnika LGBT populacije, već je jako uznemirava učenje male dece o istopolnim brakovima i odnosima.

Ja nemam ništa protiv LGBT populacije ili promene pola. Nemam ništa protiv da ti uradiš ono što tebi odgovara jer ti ne ugrožavaš nekoga. Ja imam protiv onoga što oni rade deci u našim školama, a to je indoktrinacija dece. To je prerana seksualizacija dece. Znamo šta se desilo u vrtiću u Zemunu, svi smo i te kako obavešteni. Kako mala deca od 4 godine znaju te neke stvari. To je kada maloj deci koji apsolutno ne znaju ništa o intimnim odnosima ili zaljubljenosti dečaka i devojčice ili dečaka i dečaka. Oni bivaju informisani preko knjiga gde se piše o parovima između muškarca i muškarca ili žene i žene, ili se govori o transeksualizmu - rekla je Živković, pa nastavila:

- Ne treba sve to da ulazi u predškolske ustanove. Ja sam protiv indoktrinacije dece. Da se razumemo moji prijatelji su gejevi i lezbejke, apsolutno nemam ništa protiv LGBT populacije. Imam protiv prerane seksualizacije dece. Dete treba da se igra u pesku i da ima svoje srećno detinjstvo i da ne razmišlja o seksu. Dete treba da ima druga, a ne da razmišlja šta će sa tim drugom da radi da se to ne vidi. Jezivo mi je da pričam o tome i mislim da je ta situacija u Zemunu zataškana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija