• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

24.02.2023

15:12

TANJA I NATAŠA PEVAJU U GRADU SUNCA! Pevačice će održati koncerte za pamćenje, o njihovom nastupu će se dugo pričati!

Promo

Estrada

TANJA I NATAŠA PEVAJU U GRADU SUNCA! Pevačice će održati koncerte za pamćenje, o njihovom nastupu će se dugo pričati!

Podeli vest

Pevačice Tanja Savić i Nataša Bekvalac održaće koncerte za pamćenje 10. i 11. marta u turističkom kompleksu “Grad Sunca” u Trebinju.

Najpopularniji Grad Sunca u Trebinju i ovog marta biće najtraženija destinacija među ljubiteljima dobrog provoda, budući da se 10 i 11 marta, očekuje dva koncerata za pamćenje najvećih muzičkih zvezda regiona!

Foto: Marko Đoković

Nataša Bekvalac, pevačica

Ovaj festivala počeće 10.marta spektakularnim nastupom najveće folk zvezde Tanje Savić a sledeće večeri, 11. marta, publiku na istom mestu očekuje se nastup omiljene regionalne pop zvezde neverovtne harizme – Nataše Bekvalac, koja će, kao i uvek, prirediti senzacionalni muzički šou o kome će se dugo pričati!

Foto: E-Stock

Tanja Savić, pevačica

Organizator će se pobrinuti da audio-vizuelna produkcija pomeri granice svega viđenog, pružajući i izvođačima i publici priliku da uživaju u jedinstvenom, neponovljivom spektaklu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija