• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

24.02.2023

23:12

MARINA NIJE PRIČALA SA MNOM MESEC DANA, LAĆA SE UMEŠAO! Ana Nikolić progovorila o odnosu sa nedavno preminulim tekstopiscima!

Tanjug, Peđa Milosavljević, Novak Đurović

Estrada

MARINA NIJE PRIČALA SA MNOM MESEC DANA, LAĆA SE UMEŠAO! Ana Nikolić progovorila o odnosu sa nedavno preminulim tekstopiscima!

Podeli vest

Ana Nikolić veoma je teško podnela smrt svojih prijatelja Marine Tucaković i njenog sina Milana Radulovića Laće, ali je sada opisala kako je ponekada izgledala saradnja s njima. Nikolićeva je javno priznala da nije govorila s Marinom mesec dana.

O Marini Tucaković koja je preminula 19. septembra 2021. godine nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću i njenom sinu Milanu Raduloviću Laći koji je pronađen na ulicama Izraela u decembru 2022. godine, Ana Nikolić ima samo lepe reči i anegdote. 

Foto: Informer

Ana Nikolić

Marina je Anu smatrala članom svoje porodice, a opšte je poznato da je upravo za nju napisala pesmu "Mišo moj" koju je posvetila pokojnom sinu Milošu. Pevačica je bila veoma bliska i sa Milanom Radulovićem Laćom kojeg je nazivala svojim saborcem, a sada se prisetila perioda kada se Marina na nju naljutila, pa nisu razgovarale mesec dana.

- Moje omiljene pesme su uvek one koje nisu neki megahitovi. U stavri 'Labilna' jeste bio megahit, to mi je omiljena jedna od novijih... 'Klinika', 'Bilo je lepo' i 'Nije mi do s*ksa', to smo Laća i ja zajedno radili, pošto je bilo 'Opet je mala dama u bioskopu sama' refren... Ja sam pitala Marinu: 'Da li ti ja ličim na Željka Samardžića?', kakva dama u bioskopu sama? I ja u Skoplju kod Darka Dimitrova, odem u hotel i razmišljam na masaži o nekom mom životnom događaju koji će me asocirati na refren da ga promenim... I setim se, nećemo u detalje, ali bila sam jako zaljubljena tamo u nekog tada- ispričala je Ana, pa dodala:

Foto: printscreen

Ana i Marina imale ogroman broj anegdota

- I ja sama napišem refren... Malo mi je Laća pomogao, malo ispremeštao reči... Međutim, Marina mi se od tada nije javila mesec dana. Kad god je pozovemo ona kaže: "U banci sam". Reko ti si bre neka milijarderka, non-stop si u banci. Ljuta, sujetna, to je neverovatno. Oni su majka i sin koji se vole bezuslovno, a opet se takmiče u tome. Marina mu kaže: "Mnogo se mešaš, ja se tebi tako nikad ne bih mešala, a ja počnem da se smejem i ne verujem.

Foto: Printscreen

Laća i Marina

Ovom prilikom Ana se osvrnula na još jednu anegdotu sa Marinom, o kojoj priča u sadašnjem vremenu, te ne želi da se pomiri sa činjenicom da je više nema.

- Ima jedna slična anegdota... Mi krećemo za Skoplje, a Marina mi kaže: 'Možeš li da povedeš ovog mog kretena?', ja kažem: 'Naravno da mogu, ali ženo ja idem da pevam pesme, ja nemam tekstove, a u četvrtak putujem', a Marina mi kaže 'Aj ti smršaj do četvrtka, odakle mi tekst'. Toliko smo se smejali, 'smršaj do četvrtka' mi je bio hit godinu dana- prisetila se se Ana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija