• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sedam/Informer

25.02.2023

09:33

ZALJUBLJEN DO UŠIJU! Sanju Ćulibrk zamenio zgodnom doktorkom, evo ko je nova devojka Ace Sofronijevića!

Instagram

Estrada

ZALJUBLJEN DO UŠIJU! Sanju Ćulibrk zamenio zgodnom doktorkom, evo ko je nova devojka Ace Sofronijevića!

Podeli vest

Nova devojka Aleksandra Sofronijevića je lepa doktorka

Aleksandar Sofronijević nije gubio vreme posle raskida sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk. Kako beogradski mediji saznaju od osoba bliskih popularnom harmonikašu, njegovo srce nedavno je osvojila jedna lepa doktorka.

- Toliko su zaljubljeni da se ne odvajaju, a često i putuju zajedno. Iako Aca puno radi, svaki slobodan trenutak provodi sa devojkom. Ona je uspešna mlada doktorka i ima razumevanja za njegov posao – otkrio je izvor blizak Sofronijeviću, ističući da je veza ozbiljna.

Foto: printscreen instagram / acasofronijevic, culibrkova_

Sa Sanjom Ćulibrk je bio u ozbiljnoj vezi

Aca je potvrdio priču, ali to je bilo sve:

- Imam nekog, reč je o normalnoj i toploj devojci, ali nemojte više ništa da me pitate jer ne želim da govorim o tome.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Suzana

pre 1 godinu

Bravo Aleksandre,samo da je normalna pa je sasvim dovoljno.A,ona je i lepa i obrazovana .Imas ti srece kad si se resio onog uobrazenog bezmozgovica na vreme!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija