• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.02.2023

10:34

JOSIPA LISAC ZDRAVSTVENO LOŠE! Zvanično saopšteno stanje dive, ceo region zabrinut!

Aleksandar Čavić, Banja Luka Fest

Estrada

JOSIPA LISAC ZDRAVSTVENO LOŠE! Zvanično saopšteno stanje dive, ceo region zabrinut!

Podeli vest

Zdravlje Josipe Lisac naglo se pogoršalo, otkazan veliki koncert u Zagrebu.

Naime, legendarna pevačica morala je da otkaže koncert koji je trebalo da se održi 25. februara u zagrebačkoj dvorani Lisinski, a razlog je njeno zdravstveno stanje.

Kako se navodi na zvaničnoj Fejsbuk stranici hrvatske dive, ona je nedeljama uoči prvog koncerta pre nekoliko večeri trpela velike bolove uzrokovane išijasom. Nekoliko puta se te večeri čak i našalila na sopstveni račun, iako je do dvorane došla uz pomoć štapa. Situacija se od tada pogoršala, pa neuništiva Josipa, koja je na Dan zaljubljenih proslavila 73. rođendan, nije u stanju da svojim obožavaocima pruži nastup kakav zaslužuju.

Novi datum biće objavljen uskoro. Ako sve bude u redu, Josipu ćemo gledati i slušati i u Novom Sadu, 12. marta. Želimo joj što brži oporavak.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija