• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

25.02.2023

16:30

SCENE SU MI BILE JEZIVE! Rasta otkrio detalje o snimanju filma o svom životu, pa pomenuo Anu Nikolić!

printscreen

Estrada

SCENE SU MI BILE JEZIVE! Rasta otkrio detalje o snimanju filma o svom životu, pa pomenuo Anu Nikolić!

Podeli vest

Kao bomba odjeknula je vest da je reper Stefan Đurić Rasta odlučio je da snimi film po motivima iz svog života i ekranizuje određene trenutke koje će pamtiti, ali s obzirom na to da je fokus bio na periodu njegovog boravka u zatvoru, pevačica Ana Nikolić koja je majka njegove ćerke Tare neće biti pomenuta jer su tada već bili razvedeni.

Rasta je u razgovoru sa medijima otkrio na koji način je nastala ideja za ovaj projekat.

Foto: Miloš Rafailović

Stefan Đurić Rasta, reper

- Ideju za film sam dobio zajedno sa saradnicima kada sam radio nove projekte. Nakon tog ekranizovanja spotova, došli smo na ideju da to odradimo. Samo snimanje je trajalo nešto duže, jer sam u tom trenutku imao nanogicu, a i navikao sam da snimanja kraće traju jer kad radimo na spotovima dosta je drugačije - rekao je Stefan i dodao:

- Ispred kamera imam iskustva, ali ovo je nešto drugačije jer sam imao posla sa velikanima u svom poslu. Imao sam malo treme, ali mislim da sam se snašao. Ovo je nešto najzahtevnije na čemu sam radio, jer nije moja branša i jer sam potpuno neprirodno ustajao u rano ujutru.

Đurić je progovorio o svojoj ulozi, ali i priznao da li je imao tremu tokom snimanja.

Foto: Miloš Rafailović

Stefan Đurić Rasta, reper

- Uloga mi je komplikovana jer glumim sebe... Dosta trenutaka koje sam ponovo doživeo zarad snimanja filma mi je billo neprijatno. Scena hapšenja i stavljanja lisica, bilo mi je iskreno jezivo, tragove na rukama od toga imam. O drugim ulogama ne bih govorio, neka to bude iznenađenje - rekao je Rasta.

Foto: Informer

Ana Nikolić neće biti pomenuta u filmu o njegovom životu...

Na pitanje o tome da li će deo filma biti posvećen njegovoj ljubavi sa Anom Nikolić sa kojom ima ćerku Taru, reper je bio kratak i jasan.

- U filmu se konkretno radi o periodu tog zatvora, tako da ne, Ane neće biti na filmu - jasno je rekao reper.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

JEZIVO! ZVEZDAN UHVAĆEN NA DELU! Slavnić obletao oko Ane dok je spavala, pa uradio OVO! Ćurčićeva bila u pravu!?
Rijaliti

JEZIVO! ZVEZDAN UHVAĆEN NA DELU! Slavnić obletao oko Ane dok je spavala, pa uradio OVO! Ćurčićeva bila u pravu!?

Zadrugarka Ana Ćurčić je pre dva dana priznala da je od bivšeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnić trpela nasilje, te da ju je tokom njihovog zajedničkog života tukao, maltretirao joj decu i krao joj pare. Nakon što je javno rekla kroz šta je sve prošla, u suzama se poverila cimerima da se plaši da zaspi kako ne bi došao do njenog kreveta i izgleda da je bila u pravu.

25.02.2023

16:01

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17