• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

26.02.2023

20:49

PRE VIDOJA VOLELA JE SINA OPERSKOG PEVAČA Nikolina sa Markom ima ćerku, pogledajte kako izgleda voditeljkin prvi muž!

ATA Images

Estrada

PRE VIDOJA VOLELA JE SINA OPERSKOG PEVAČA Nikolina sa Markom ima ćerku, pogledajte kako izgleda voditeljkin prvi muž!

Podeli vest

Voditeljka Nikolina Pišek je prošle godine postala udovica kada joj je priminuo suprug VIdoje RIstović, ali njena prva velika ljubav bio je Marko CIgoje, sin operskog pevača Krunislava Cigoja.

Nikolina Pišek udala se prvi put sa svega dvadeset i jednu godinu, a njen prvi muž potpuno je emotivno i finansijski stao uz voditeljku koja je u to vreme završavala arhitekturu.

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek, voditeljka

Nekoliko godina Nikolina je provela kraj njega, a uprkos tome što je ludo bila zaljubljena, navodno je, rekla kraj i njemu i njegovom burnom životu.

 

 

Reč je o novinaru Marku Cigoju, sinu popularnog operskog pevača Krunislava Cigoja, koji osim ćerke sa Pišekovom ima i naslednika Vita, kojeg je dobio iz deset godina duge romanse sa Josipom Pavić. Mark se retko kada izlaže pogledima javnosti, čak ni na Instagram profilu njegove i Nikolinine mezimice se ne može videti gotovo nijedna njegova slika, uprkos tome njegove kolege vole da se podsete njegove i voditeljkine ljubavi.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija