• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.02.2023

17:38

SPASAVAJ SE KO MOŽE! Darko Lazić opet vozi BEZ DOZVOLE! (VIDEO)

Printskrin

Estrada

SPASAVAJ SE KO MOŽE! Darko Lazić opet vozi BEZ DOZVOLE! (VIDEO)

Podeli vest

Izabranica pevača Darka Lazića podelila je snimak na kojem on vozi kola, što ne bi bio nikakav problem da mu pre nekoliko godina nije trajno oduzeta vozačka dozvola!

Naime, folkeru je trajno oduzeta vozačka dozvola još 2013. godine, ali Darko nije obraćao previše pažnje na zakon, pa je više puta uhvaćen za volanom.

Foto: ATA Images

Darko Lazić, pevač

Lazić je procenio da mu je sasvim u redu da plaća kazne, ali 2018. godine je izazvao saobraćani udes u kojem je jedva izvukao živu glavu! Pevač je tada obećao da nikada više neće sesti za volan, ali je svoju reč vrlo brzo prekršio.

Sada je isplivao snimak na kojem se vidi da je Darko vozio kola na putu do Praga, a to što se video našao na internetu ga uopšte nije zabrinulo.

Foto: ATA Images

Katarina je objavila video na kojem se vidi da Darko vozi auto...

S druge strane, postoji mogućnost da je pevač polagao vožnju u drugoj državi, odnosno u Nemačkoj, o čemu je ranije govorio.

- Imam doživotnu zabranu vožnje, ali mogu ponovo da polažem u Nemačkoj. Srećom, nisu mi u Srbiji oduzeli dozvolu za motoriza traktor. Imam dedin traktor i vozim ga kada radim na njivi. Motor vozim od dvanaeste godine. Kada sam besan i nervozan, sednem da se provozam do Novog Sada ili do Zlatibora. Tako zaboravim na sve probleme i vratim se kući pun pozitivne energije - rekao je Lazić.

U svakom slučaju, Darko je potpuno samouveren u svoje vozačke sposobnosti, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

Dug spisak kazni...

 

* 27.11.2013. Vozio automobil istekle registracije

* 19.03.2015. U Beogradu, van naseljenog mesta, vozio 80 kilometara na sat više od propisane brzine u tom delu prestonice

* 20.04.2015. Vozio bez vozačke dozvole i pod zabranom vožnje

* 22.05.2015. Vozio pod zabranom

* 07.07.2015. Dva prekršaja vožnje pod zabranom i bez vozačke dozvole

* 11.08.2016. Nepropisno parkiranje u Beogradu

* 22.11.2016. U mestu Umčari vozio je 20-40 kilometara na sat brže nego što je propisano u tom delu saobraćajnice. Istoga dana napisana mu je i prijava zbog vožnje bez adekvatne vozačke dozvole

* 26.11.2016. Komunalna policija mu napisala kaznu za nepropisno parkiranje na aerodromu u Beogradu

* 7.12.2016 Kažnjen sa 15.000 dinara plus 1.500 dinara troškovi suda što nije hteo da kaže ko je vozio automobil, registrovan na njegovo ime, u trenutku kada je prošao kroz crveno svetlo na semaforu. Kaznu još uvek nije platio.

* 18.12.2017. Nepropisno parkiranje u Rakovici

* 17.04.2018. Vožnja bez vozačke dozvole i brza vožnja (u naseljenom mestu vozio od 70 do 100 kilimetara na sat)

* 23.10.2018. Vožnja bez vozačke dozvole i brza vožnja

* 25. 5. 2021. Vožnja bez vozačke dozvole u neregistrovanom automobilu, saobraćajni udes

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija