• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

01.03.2023

07:41

KAO MONAH! Milan Stanković na snimku sa koleginicom, zagrljeni se njišu, a on neprepoznatljiv! (VIDEO)

Estrada

KAO MONAH! Milan Stanković na snimku sa koleginicom, zagrljeni se njišu, a on neprepoznatljiv! (VIDEO)

Podeli vest

Nekada popularni pevač Milan Stanković odavno se posvetio veri i retko se pojavljuje u javnosti, uglavnom samo kako bi ispoštovao nekog kolegu. Ovoga puta pojavio se u jednoj kafani kako bi uživao u muzici svoje koleginice i bliske prijateljice Vesne Zmijanac s kojom je i zapevao, a mnogi su se iznenadili kako sada pevač izgleda.

Stanković koji više podseća na monaha s obzirom na to da je pustio kosu i bradu, nije skidao osmeh s lica i uživao je čitave večeri u nastupu Zmijančeve.

Foto: printscreen

Neprepoznatljiv... Milan Stanković

Milan Stanković se odavno potpuno povukao iz javnosti, a ni na društvenim mrežama nije aktivan. Sad je iznenadio mnoge kad se pojavio na nastupu koleginice Vesne Zmijanac, pa je sa njom pevao u duetu.

Stanković je grlio Vesnu, zajedno su izveli numeru Dina Merlina "Bosnom behar probeharao", a izgleda mnogo drugačije od izdanja na koje nas je navikao.

Duga kosa vezana u rep, te brkovi i brada, odlikuju njegov sadašnji izgled, a primetno je i da je nabacio nekoliko kilograma.

Foto: ATA Images

Popović nedavno prvi put javno progovorio o Milanu

Podsetimo, Saša Popović je nedavno za "Kurir" priznao ko ga je u dosadašnjoj karijeri najviše razočarao, pa je spomenuo Milana Stankovića.

- Milan Stanković. Uradili smo mu jedan album, pripremali drugi. Pazite, danas pevač da dobije jednu pesmu i jedan spot, to košta. Recimo, Tanji Savić smo uradili tri kompletna albuma o našem trošku. Slavici Ćukteraš četiri. Svima smo uradili po jedan, dva ili tri albuma. Tako je bilo i za Milana. Kad je došlo do izbora za našeg predstavnika na Evroviziji 2010. godine, Goran Bregović je tražio Tanju Savić, Radu Manojlović i Milicu Todorović. Onda smo Žika Jakšić i ja rekli: "Čekaj, imamo mi pravog kandidata" i predložili smo Milana. Kad ga je Brega video, rekao je: "Uuu, super, odličan je, njemu ću da napravim pesmu - rekao je tad Saša, a onda objasnio šta se desilo.

- Jedno pre podne je zakazao sastanak i došao kod mene u kancelariju. Rekao mi je: "Direktore, ja neću više da budem u 'Grandu', hoću da raskinem ugovor." Pokušao sam da ga uverim da greši, ali je insistirao na raskidu. Rekao sam mu da ne može tek tako i da ugovor može da se raskine po klauzuli da plati, i to je to. Na svakih šest meseci je uplaćivao 10.000 evra, i to nije on uplaćivao nego Rada Manojlović. Regulisano je tada jer je ona platila 50.000 evra za njega. Tada je raskinuo ugovor i krenuo svojim putem. Ni dan-danas mi nije jasno zašto je to uradio. Nikad mi to nije obrazložio. Nikad nije došao i rekao: "Direktore, ja neću da budem zbog toga i toga" - zaključio je Popović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sava

pre 1 godinu

Његов лични избор да ли ће да издаје Албум за Гранд или Не, Први Албум џабе а после све дупло!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija