• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ A.Z

01.03.2023

15:15

KAKO JE ZAPUCAO, SNIMATELJI SU POBEGLI! Nataša progovorila o incidentu na snimanju!

Estrada

KAKO JE ZAPUCAO, SNIMATELJI SU POBEGLI! Nataša progovorila o incidentu na snimanju!

Podeli vest

Poznata voditeljka Nataša Aksentijević, iznela je neverovatne događaje sa snimanja emisije ''DNK'', a priznala je da je sa snimanja dolazila kući i u suzama.

Nataša je u par navrata izjavljivala da je bilo stresnih situacija na snimanju emisije ''DNK'', kao i onih komčnih kako za gledaoce, tako i za nju.

Foto: printscreen

Nataša Aksentijević, voditeljka

 - Prvih šest meseci mi je bilo jako teško, dolazila sam nakon snimanja kući i plakala. Bilo mi ih je žao, onda sam shvatila da su oni birali takav život da žive - izjavila je Nataša.

Najstresnija situacija za nju, kako navodi, je ona kada je doživela da pripit čovek puca na nju i njenu rediteljku.

- Pao je mrak, dočekao je rediteljku i mene i zapucao. Kako je zapucao, tako su snimatelji pobegli kod opreme. Zapucao je u vazduh, ali ne kao znak dobrodošlice, već suprotno - ispričala je Nataša za Red TV.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija