• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.03.2023

19:12

MNOGO TOGA JE URADILA NA SEBI! Priju na ovom snimku nećete prepoznati, na licu više ništa nije isto! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

MNOGO TOGA JE URADILA NA SEBI! Priju na ovom snimku nećete prepoznati, na licu više ništa nije isto! (VIDEO)

Podeli vest

Aleksandra je mnogo toga promenila u svom fizičkom izgledu u proteklih nekoliko godina, te sada izgleda totalno drugačije.

Pevačica Aleksandra Prijović, važi za jednu od najaktuelnijih pevačica mlađe generacije a njeni sami počeci intrigiraju mnoge. Pevačica se proslavila učešćem u takmičenju "Zvezde Granda" a od tada njen put se razvio i mnogo se razlikuje od samih početaka.

Na društvenim mrežama isplivao je snimak sa početka njene karijere, u studiju dok je snimala svoju prvu pesmu.

Pevačica često ističe da se opovrgla estetskim zahvatima, a mnogi smatraju da se nije mnogo promenila i da je sve na sebi uradila sa merom.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija